BIST 10.890
DOLAR 32,18
EURO 34,89
ALTIN 2.470,67
HABER /  MAGAZİN

Lösemi tedavisi sonrası sahnede

Lösemi hastalığını yenerek sağlığına kavuşan şarkıcı Murat Göğebakan, uzun bir aradan sonra sahne aldı.

Abone ol

Lösemi hastalığını yenerek sağlığına kavuşan şarkıcı Murat Göğebakan, uzun bir aradan sonra WOW Kongre Merkezi'nde düzenlenen organizasyonda sahne aldı.

Özel bir dershanenin başarılı öğrencilerine ödül vermek için düzenlediği törene katılanlar Göğebakan'ın şarkılarıyla eğlenceli dakikalar geçirdi. Şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden 3 bin kişi, şarkıcıya destek olduklarını gösterdi. Açtıkları 'Murat Abi Geçmiş Olsun' yazılı pankartları gören Göğebakan, gözyaşlarını tutamadı.

ALBÜM GELİRİNİ BAĞIŞLAYACAK

Murat Göğebakan konser öncesinde, "Hayatım boyunca paraya önem veren bir kişi olmadım. Sevenlerimin dualarıyla sağlığıma kavuştum. İyi ki insanlara yatırım yapmışım. Şimdi onu daha iyi anlıyorum. Ben de dualarıyla beni ayakta tutan yardıma muhtaç çocuklarımız için bundan böyle 'Ne yapabilirim?' diye düşünüyorum ve bunun için çalışıyorum" dedi. Şimdiye kadar albümlerinin çok satması için hiç hırslanmadığını dile getiren Göğebakan, ilk kez bir albümünün çok satmasını istediğini belirterek, "Buradan gelen gelirle yardıma ihtiyaç duyan insanların yaralarını sarabilir miyimin derdindeyim" diye konuştu.

PANKARTLA GEÇMİŞ OLSUN
Wow Kongre Merkezi'ni dolduran 3 bin genç yeniden sahnelere dönen Murat Göğebakan'a geçmiş olsun dileğini açtıkları pankartla iletti.