BIST 10.269
DOLAR 32,25
EURO 34,81
ALTIN 2.441,73
HABER /  GÜNCEL

Lippiden final yorumu

İtalya'da,teknik direktör Lippi, "Kazanamayacak olursak tepem atacak" dedi.

Abone ol

18. Dünya Kupası'nın finalinde yarın Fransa ile karşılaşacak olan İtalya'da, teknik direktör Marcelllo Lippi, "Sofraya oturacağız ve aç olan kazanacak. Kazanamayacak olursak tepem atacak" dedi.


İki takımın birbirine denk olduğuna belirten Lippi, "Teknik ve organizasyon açısından böbürlenme hatasına düşmeden konuşmak gerekirse, her iki takım da birbirine denk. Yarın kurulmuş sofraya oturacağız. Kimin daha aç olduğu görülecek. Aç olan kazanacak. Kazanamazsak tepem atacak" dedi.

Lippi, Fransa ile oynanacak maçın sonucu ne olursa olsun İtalya Milli Takımının özel bir kutlama merasimini hak ettiği yönündeki yaklaşımlara da tepki göstererek, "Bir şeyi belirtmem lazım. Her ne olursa olsun mutlaka bir kutlama yapılmasını söyleyenler var. Bu tür şeyler duymak beni rahatsız ediyor. Eğer kaybedecek olursak, doğrusu ne şakaya tahammülümüz olur, ne de eğlenceye. İşi buraya kadar getirmişken kazanamayacak olursak, yarın adamakıllı tepem atacak demektir." şeklinde konuştu.

Lippi, Dünya Kupası sonrasında İtalya Milli Takımını bırakarak, Manchester United'in başına geçeceğine ilişkin haberleri de yalanlayarak, "Manchester United'e gideceğime ilişkin haberler doğru değil" dedi.

Bu konuda BBC muhabirinin kendisine yönelttiği İngilizce sorunun İtalyanca tercümesini dinlemesinin ardından verdiği yanıtta, “Sizin sorunuzdan tek kelime bile anlamamış olmam, bu söylentinin doğru olup olmadığını gösterme açısından son derece anlamlı. Bir teknik direktör, dilinden tek kelime anlamadığı bir ülkede nasıl çalışabilir?" diye sordu.