BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,02
ALTIN 2.512,84
HABER /  GÜNCEL

El Kadı’dan ilanlı savunma

Yasin El Kadı,hakkında çıkan haberlere Türkiye’de gazete ilanıyla yanıt verdi.

Abone ol

Yasin El Kadı, terörü finanse ettiği ve kara para akladığı yolundaki hakkında çıkan haberlere Türkiye"de gazete ilanıyla yanıt verdi.


Birleşmiş Milletler"in "küresel teröristler" listesinde yer alan Yasin El Kadı, terörü finanse ettiği ve kara para akladığı yolundaki hakkında çıkan haberlere Türkiye"de gazete ilanıyla yanıt verdi.

El Kaide bağlantısı Birleşmiş Milletler tarafından kabul gören ve dünya çapında aranan Yasin El Kadı, terörü finanse ettiği ve kara para akladığı yönündeki haberlere Türkiye"de, gazete ilanıyla yanıt verdi. El Kadı açılamasında “Hayatımın hiçbir döneminde, dünyanın hiçbir yerinde, yasadışı eylem bir yana böyle bir düşünce içerisinde bile bulunmuş değilim “dedi.

Yasin El Kadı'nın gazetelere verdiği ilan.

Başbakan Erdoğan"ın danışmanı Cüneyd Zapsu ile ortaklık ilişkisiyle gündeme gelen El Kadı “kamuoyuna açıklama” başlığıyla gazete ilanı verdi.

Ticaret hayatıyla uğraşırken inançları ve imkanlar doğultusunda hayır işlerine de büyük önem verdiğini belirten El Kadı, “Terör düşüncesi bile benim için asla kabul edilemez bir kavram teşkil etmektedir” dedi. Kendisiyle ilgili iddiaların yıllar önce gündeme geldiğini kaydeden El Kadı Türk yargı makamlarınca suçsuz olduğuna karar verildiğini ifade etti.

Kadı açıklamasında, “Adımın bu şekilde anılmasının arkasında hangi nedeler olduğunu ise yaşadığımız dünyanın garip çelişkileri arasında hala anlamakta güçlük çektiğimi, kendime çok yakın hissettiğim değerli Türk halkıyla ayrıca paylaşmak istiyorum” ifadelerini kullandı.
Kaynak: NTV