BIST 10.219
DOLAR 32,22
EURO 34,74
ALTIN 2.448,99
HABER /  MAGAZİN

Lindsay Lohan'ın fotoğafları olay yarattı!

Alkolü bıraktığını iddia eden Lindsay Lohan'ın sosyal medyada yayınlanan fotoğrafları gündeme bomba gibi düştü.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Skandallar kraliçesi olarak bilinen Lindsay Lohan'ın Coachella Festivali'nde ortaya çıkan fotoğrafları magazin basınına bomba gibi düştü.

Karıştığı skandallar ile bir dönem magazin basının sürekli olarak zirvesinde yer alan ünlü şarkıcı ve aktrist Lindsay Lohan yeni bir skandala daha imza attı. Geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir realty showda kötü alışkanlıklarından kurtulduğu iddia eden ünlü şarkıcının yeni fotoğrafları magazin basınına bomba gibi düştü. 

1.20140429093801.jpg

Ünlü şarkıcı Lindsay Lohan uzun süredir alkol ve uyuşturucudan kurtulmak için terapi gördüğünü belirtmiş ve bir süredir alkol almadığını iddia etmişti. Ünlü şarkıcı Lindsay Lohan'ın Coachella Müzik Festivali'nde çekilen parti fotoğraflarının internete düşmesi magazin basınında bomba etkisi yarattı.

2.20140429094024.jpg

Ünlü şarkıcının bulunduğu fotoğraflarda içki şişelerinin ve bardaklarının göründüğü belirtilirken Lindsay Lohan'ın verdiği pozlarda alkollü olduğu iddia edildi. Güzel şarkıcının o gece bulunduğu mekandaki görgü tanıklarının yaptığı açıklamalara göre ünlü güzelin Coachella Festivali öncesi katıldığı partide bol bol vodka-red bull içtiği ve bir süre sonra kendisinden geçerek partide çekilen fotoğrafları instagram hesabından paylaştığı belirtildi.

3.20140429094346.jpg

Ünlü şarkıcının çekilen fotoğraflarda içki bardağı ile aynı karede yer aldığı görülürken hakkında çıkan iddialara ne gibi bir açıklama yapacağı merakla bekleniyor.