BIST 10.269
DOLAR 32,28
EURO 34,84
ALTIN 2.432,50
HABER /  SPOR

Linderothun değmeyin keyfine

3 yıl sonra sakatlıktan tam olarak kurtulan Galatasaraylı futbolcu Linderoth transfer söylentileriyle ilgili konuştu.

Abone ol

Galatasaraylı Tobias Linderoth transfer söylentileriyle ilgili olarak, kontratı bitene kadar Galatasaray'ın futbolcusu olacağını belirterek, "Galatasaray'da oynamaktan mutluyum." dedi.

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da Mardan Spor Kompleksi'nde yaptığı antrenmanla sürdüren Galatasaray'da İsveçli futbolcu Tobias Linderoth, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, transfer söylentileriyle ilgili olarak, "Şu ana kadar her hangi bir gelişme yok. Ben şu an Galatasaray'ın futbolcusuyum, ve kontratım bitene kadar da Galatasaray'ın futbolcusu olmaya devam edeceğim. Bu tamamen menajerimle alakalı bir şey. Onların görüşüp konuşacağı bir şey. Somut bir şey olursa benim haberim olur. Galatasaray'da oynamaktan Galatasaray forması giymekten mutluyum." diye konuştu.

Performansına yönelik bir soruyu da yanıtlayan Linderoth, "Sadece hazırlık dönemlerinde ben her zaman sakat olduğum zaman da elimden gelen her şeyi yapıyorum. Her geçen gün kendimi daha iyi hissediyorum. Ama maç temposu daha farklı." karşılığını verdi. Linderoth, Galatasaray'da oynamanın kolay olmadığını da dile getirerek, "Kaliteli takımımız var. Özellikle orta sahada inanılmaz mücadele var. Bana da şans verildiğinde elimden geleni yapıyoruz." İfadelerini kullandı.

GALATASARAY'IN FİLE BEKÇİSİ AYKUT ERÇETİN: "GALATASARAY'A BÜYÜK BAŞARILAR KAZANDIRMAK İSTİYORUM"

Kaleci Aykut da Galatasaray forması altında hedefleri ve umutları olduğunu belirterek, "Kulübüme en büyük başarıları getirmek istiyorum." dedi.
Aykut, hakkında çıkan takas söylentileriyle ilgili olarak, Öyle bir durum olmadığını kaydederek, "Kendimi şu kamp döneminde iyi hissediyorum. Hedeflerim ve umutlarım bu sene için çok büyük. Kulübüme en büyük başarıları getirmek istiyorum" diye konuştu. Sarı - kırmızılıların diğer kalecisi Leo Franco'nun UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri Atletico Madrid'in tura daha yakın olduğu yönündeki açıklaması hatırlatılan Aykut, "Bana göre biz iyi bir takımız; biz onları yeneceğiz ve onlardan daha iyi bir takımız" karşılığını verdi. Antalya'daki kamp çalışmalayırla ilgili olarak da konuşan Aykut, "Güzel bir kamp dönemi geçiriyoruz çok beğendik biraz daha uzattık. İlk devreyi iyi kapattık ama istediğimiz en son zirve noktasına gelemedik; ama iyi hazırlanıyoruz. İkinci yarıda 3 kulvarda da en büyük başarıyı yakalamak için uğraşacağız." şeklinde konuştu.

ARDA TURAN: BENİ MESSİ İLE KIYASLIYORLAR; SONRA ONUN ÜZENDEN BANA VURUYORLAR

Bu arada antrenmanın ardından basın mensuplarıyla sohbet eden kaptan Arda Turan, hakkında çıkan haberler ve yapılan yorumlarla ilgili basın mensuplarına sitemini dile getirdi. Arda, basın mensuplarının, kendisini Barcelona'nın Arjantinli futbolcusu Messi ile kıyasladıklarını daha sonra da bunun üzerinden tekrar kendisini yıpratmaya yönelik yorumlar yaptıklarını söyledi.

Galatasaray Futbol Takımı,yla ilgili olarak da olumsuz haberlerin çokluğundan dert yanarak, "Biz çok iyi bir takımız. Bunlar neden yazılıyor bilemiyorum." diyerek tepkisini dile getirdi.

ANTRENMANDAN NOTLAR

Galatasaray, Turkcell Süper Lig'i 2009-2010 futbol sezonu ikinci devresi hazırlık çalışmalarını bu sabah saat 10.00'da Mardan Spor Komleksi'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Frank Rijkaard yönetiminde yapılan çalışmaya katılmayan futbolculardan Milan Baros, Emre Güngör, Aydın Yılmaz ve Sabri Sarıoğlu, fizyoterapistler eşliğinde çalışmalarını takımdan ayrı olarak sürdürdü.
Yaklaşık 1 buçuk saat süren antrenmanda yapılan çift kale maçta Herry Kewell'in attığı kafa golü, beğeni toplatı. Galatasaray, yarın saat 10.00'da Mardan Spor Kompleksi'nde basına ve taraftara kapalı olarak yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.