BIST 10.046
DOLAR 32,29
EURO 34,68
ALTIN 2.411,45
HABER /  SPOR

Levent Erdoğandan müthiş dönüş

Demirören ve Denizli'yi istifaya davet eden Asbaşkan Erdoğan, yeni yaptığı açıklamalarla herkesi şakına çevirdi.

Abone ol

20 Eylül Cumartesi: "Başkan ya istifa etmeli ya da 2010 aday olmamalı. Denizli aldığı paraları geri versin ve görevini bir an önce bıraksın"

22 Eylül Pazartesi: "Kimseyi istifa etsin demedim. Kimseyi hedef göstermedim. Başkan ve Denizli görevi bırakırsa, bende istifa ederim"


Erdoğan, Telegol Programı'nda yaptığı açıklamalarda kimseyi direkt olarak hedef almadığını söyledi. Bugün gazetesi Telegol ekinden Özgür Sancar'a konuşan Erdoğan, "Kimseyi direkt olarak hedef almadım. Ben bir yöneticiyim, ama ağzımı kapayarak susmak zorunda değilim, aksine ifade etmek zorundayım. Bazıları bu durumu yönetim içerisinde konuşsaydınız diyor; ama kamuoyuyla paylaşmanın daha etkili olduğunu düşündüm, bu şekilde hatası olanların, kendilerini daha çabuk düzelteceklerini düşünüyorum. Bu da benim görevimdi. Sessiz durup, her şeye oldu, bitti demek doğru olmazdı. Yanlış giden bir şey varsa buna ses çıkarmak benim vazifemdir" diye konuştu.

KİMSEYİ HEDEF GÖSTERMEDİM

Kayseri maçın Marmaris'te siyah-beyazlı taraftarlarla birlikte izlediğini ifade eden deneyimli yönetici, "Ben de bir yerde taraftarım. Onların hissettiklerini hissediyorum. O gece herkes çok üzüldüm. Ben de pırıl pırıl Beşiktaşlıların içerisinde bir yönetici sıfatıyla maçı izlerken, alınan sonuca tepki duydum. Ben bu gidişatın durdurulması adına o gece açıklama yaptım. Birkaç yönetici arkadaşım aradı. Kimisi bulunduğu yerden memnun olabilir, ben Beşiktaş yöneticisi ve taraftarı olarak bu gidişten memnun değilim. Ben beyanatımın arkasındayım. Ama beyanatımın tamamına bakmalarını istiyorum. Parça parça ele alıp, bakıyor, istedikleri gibi yorumluyorlar. Ben kimseye istifa etsin demedim, kimseyi hedef göstermedim. Bana istifa sorulunca "Benden önce başkan ve teknik direktör var; onlar ederler ise ben de doğal olarak ederim dedim" ifadelerini kullandı.