BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,78
ALTIN 2.442,53
HABER /  DÜNYA

Kuvvet komutanları Malatya’da

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve beraberindeki 4 kuvvet komutanı, Malatya’ya geldi.<br/>2. Ordu Komutanlığı’na bağlı askeri birl...

Abone ol

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve beraberindeki 4 kuvvet komutanı, Malatya’ya geldi.
2. Ordu Komutanlığı’na bağlı askeri birlik komutanlarının yaklaşık 4 günden beri Malatya’da yaptığı toplantının son gününe; Genelkurmay Başkanı Necdet Özel, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Servet Yörük, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akın Öztürk katıldı. Hava yoluyla Malatya’ya gelen Orgeneral Özel ve kuvvet komutanları, Malatya Orduevi’ne geçtiler.
Orgeneral Özel ve kuvvet komutanlarının, 2. Ordu Bölgesi’ndeki birlik komutanları ile bölgedeki 2013 yılı değerlendirmesi ile 2014 yılı planlama çalışmalarını masaya yatıracağı öğrenildi. Malatya’da 2. Ordu Komutanlığında 4 günden beri bölgedeki üst düzey komutanların katıldığı bir toplantı gerçekleştiriliyor. Orgeneral Özel ve kuvvet komutanları toplantının kapanışını yapacaklar.
Bu arada, Malatya Belediyesi tarafından Orgeneral Özel’in Malatya’ya gelişi nedeniyle 2. Ordu Komutanlığı çevresindeki tüm yollar ve kaldırımlar yıkandı.
(İHA)