BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,77
ALTIN 2.506,89
HABER /  DÜNYA

Malları hamal tutup çalmış

Konya’da bir gıda deposundan 70 bin TL değerinde malzeme çalıp başka bir yere saklayan hırsızın, malları Suriye uyruklu hamallara taşıttığı ...

Abone ol

Konya’da bir gıda deposundan 70 bin TL değerinde malzeme çalıp başka bir yere saklayan hırsızın, malları Suriye uyruklu hamallara taşıttığı ortaya çıktı.
Olay, dün öğle saatlerinde merkez Selçuklu ilçesi Hoca Cihan Hanaybaşı Mahallesi’nde bir gıda deposunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Salih O. ve Halil İbrahim S.’ye ait depodan 70 bin liralık gıda malzemesi kapı kilidi kırılmak suretiyle çalındı. Malları çalınan iki ortak, durumu polise bildirdi. Polis, hırsızlığı gerçekleştiren şüpheli Mesut B.’yi (36) kiraladığı kamyondan yola çıkarak yakaladı. Yakalanan şüphelinin çaldıklarını kiraladığı kamyona kendisininmiş gibi Suriye uyruklu 5 hamala taşıttığı ortaya çıktı. Polis, malları merkez Selçuklu İlçesi Akşemsettin Mahallesi’nde bir iş yerinde buldu.
Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğine götürülen şüphelinin, ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
(İHA)