BIST 9.722
DOLAR 32,54
EURO 34,99
ALTIN 2.426,66
HABER /  DÜNYA

HSYK düzenlemesini değerlendirdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HSYK düzenlemesine ilişkin, "Aklı başında olan bütün hukukçulara sorun bu düzenlemenin anayasaya aykı...

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HSYK düzenlemesine ilişkin, "Aklı başında olan bütün hukukçulara sorun bu düzenlemenin anayasaya aykırı olduğunu söyler" dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’nin eski lideri ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal’la görüştü. Görüşme sonrası gazetecilerin sorularını cevaplayan Kılıçdaroğlu, ’HSYK düzenlemesine’ ilişkin, "Aklı başında olan bütün hukukçulara sorun, bu düzenlemenin anayasaya aykırı olduğunu söyler" dedi. Kılıçdaroğlu, ayrıca Baykal ile yaptığı görüşmenin olumlu geçtiğini ifade etti.
Görüşmenin içeriğine ilişkin bilgi veren Baykal, "Bildiğiniz gibi Meclis Başkanı ve Sayın Cumhurbaşkanı ile görüşmeden önce de Sayın Genel Başkan’la da biraraya gelmiştik. Ona yapacağım temaslar hakkında bilgi vermiştim. Şimdi, temasları tamamladık ve yaptığım görüşmelerle ilgili bilgi verdim. İzlenimlerimi yansıttım. Bu vesileyle tabii karşı karşıya bulunduğumuz sorunları ve konuları kapsamlı bir şekilde değerlendirme fırsatı bulmuş olduk. Bu çerçevede bir görüşme oldu" diye konuştu.
(İHA)