BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,92
ALTIN 2.443,45
HABER /  DÜNYA

Ünal Aysal’dan Alex Telles itirafı

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Brezilyalı futbolcu Alex Telles’in transferinde bazı teknik sorunlar olduğunu söyledi.<br/>Galatasara...

Abone ol

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Brezilyalı futbolcu Alex Telles’in transferinde bazı teknik sorunlar olduğunu söyledi.
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, sarı-kırmızılı takımın Antalya kampını ziyaret etti. Antrenmanı takip eden Başkan Aysal daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, basın mensuplarının 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. İtalyan teknik adam Mancini’nin verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını da değerlendiren Aysal, “Transfer dönemi açıldı. Futbolcularımız tatillerini enerji toplayarak geçirdiler. Tahmin ediyorum ki, sezonun ikinci yarısı daha iyi geçecek. Başarılı olacağımızı umuyorum. 3 kulvarda koşan bir takım var. Başarılı olacağımızı da umuyorum. 3 kulvarda da başarılı olmak istiyoruz. Ama rakiplerimizin hepsi önemli. Ciddi ve büyük rakipler. Onlarla başa çıkabilecek onlarla yarışabilecek imkanlara sahibiz. Bizim görevimiz teknik kadrolarımıza bu imkanları sağlamak. Onlarla gereken yardımı yapmak” dedi.
Yerli oyuncu kadrosunun dar olmasıyla ilgili sorulara ise Başkan Aysal, “Transfer sezonu yeni açıldı. Tahmin ediyorum önümüzdeki bir hafta içinde bu görüşünüz değişecek. Bu eksiklerimizi tamamlayacağız” diye cevap verdi.
Ultraslan Grubu’nun şike süreci hakkındaki açıklamalarını henüz okumadığı için bir fikir yürütmeyeceğini kaydeden Ünal Aysal, "Alex Telles olmazsa bir alternatifi olacak mı?" şeklindeki soruya ise, "Şu anda pozitif yürümüyor, ortada bazı teknik sorunlar var. Rakamsal sorunumuz yok. Ticari şartlarda bir sorunumuz yok ama teknik olarak ciddi sıkıntılarımız var diyebilirim. Bu mevki için 2-3 alternatifimiz daha var” diye konuştu.
(İHA)