BIST 10.209
DOLAR 32,40
EURO 34,81
ALTIN 2.403,41
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kuşadası'nda sabahlara kadar eğlence

Kuşadası'nda, gündüz plaj, havuz ve su parklarında serinleyen tatilciler gece eğlence yerlerinde sabahlara kadar eğleniyor.

Abone ol

Kuşadası'nın eğlence yerleriyle ünlü Barlar Sokağı yabancı turistler, Kaleiçi ve Yılancı Burnu ise Kuşadalılar ve yerli turistler tarafından tercih ediliyor. Yabancı turistler, bar ve diskolarda sabaha kadar dans edip eğleniyor.

Haziran ortalarına gelinmesiyle iyice ritm yükselten bar ve diskolar dün gece tıka basa doldu. Barlar Sokağı, her yıl olduğu gibi bu yılda özellikle yabancı turistler tarafından tercih edilirken, Yılancı Burnu'ndaki beach clublar ile Kaleiçi'nde canlı müzik yapan barlar ile Kuşadalılar turistlerin uğrak yeri oldu.

Sürekli kadro değişiklikleri ve farklı animasyonlarla eski günlerini arayan Kaleiçi'nde eğlence merkezleri bu yaza damga vurma konusunda oldukça iddialı. Heaven Bar'da İrem, Yaba Bar'da Erçin, Miracle Live'de Özhan sahne aldı.

Ayrıca, Yılancı Burnu'nda Jade Cabaret ve Soho, Kadınlar Denizi'nde Miracle Beach Club ve Marina karşısındaki Aura Moonlight ise her kesime hitap eden kaliteli eğlence sunumları ile yaz sezonunun gözdesi olmaya aday gözüktü.