BIST 10.056
DOLAR 32,25
EURO 34,81
ALTIN 2.429,58
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kuşadası'nda kafeler stadyum oldu

Güney Afrika'da başlayan FİFA Dünya Kupası'nın heyecanı Kuşadası'nı da sarmaya başladı.

Abone ol

Tatillerini Kuşadası'nda geçiren İngiliz turistler, ülkelerinin ABD ile yaptığı ilk grup maçında Kuşadası'ndaki kafe ve barları adeta stadyuma çevirdi. İngilizler, kalecileri Green'in hatası yüzünden takımlarının galibiyetten olmasıyla kahroldular.

Güney Afrika'nın Cape Town şehrinde oynanan Dünya Kupası C grubu maçında İngiltere ile Amerika Birleşik Devletleri karşı karşıya geldi.

Kuşadası'na tatile gelen İngiliz turistler de Güney Afrika'daki heyecanı Kuşadası'na taşıdı. Gündüz plaj ve havuzlarda deniz, kum ve güneşin keyfini yaşayan İngilizler maç saatinde Kuşadası'nın ünlü kafe ve barlarını stadyuma çevirdi.

Ellerinde İngiliz bayraklarıyla kafe ve barlarda yerlerini alan İngiliz turistler için işletmecilerde özel hazırlıklar yaptı. Kafe ve
barlara dev ekran televizyon yerleştirilirken, hemen hemen tüm kafe ve barlar İngiliz bayraklarıyla donatıldı.

Maçın başlamasıyla birlikte Kuşadası sokaklarında, kafe ve barlarında tezahürata başlayan İngiliz turistler, milli takımlarının her atağında hop oturup hop kalktı. 4. dakikada Gerrard'ın golüyle kendilerinden geçtiler.

Öne geçmeleriyle iyice coşan İngiliz turistler, kalecileri Green'in hatası sonucu Demsley'in attığı golle adeta yıkıldı. Maçın sonuna kadar milli takımlarını çılgınca destekleyen İngilizler umdukları golün gelmemesi sonucu büyük üzüntü yaşadı. İngilizler, kaldıkları otel ve tatil köylerine
buruk bir şekilde döndüler.