BIST 10.173
DOLAR 32,26
EURO 34,92
ALTIN 2.439,10
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Deniz Seki memleketinde sahne aldı

Ünlü sanatçı Deniz Seki, babasının memleketi Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı Oba beldesinde ilk kez konser verdi.

Abone ol

Konser sırasında babasına ve kendisine ait çocukluk fotoğrafları hediye edilen Seki, sahnede gözyaşlarını tutamadı.

Oba beldesinde düzenlenen 10. Turizm, Kültür, Sanat ve Portakal Festivali kapsamında gerçekleştirilen ve binlerce kişinin izlediği konserde sahne alan Deniz Seki, Oba Belediye Başkanı Ak Partili Emin Hatipoğlu'nun verdiği hediye karşısında gözyaşlarını tutamadı.

Konser sırasında sahneye çıkan Hatipoğlu, içinde Deniz Seki'nin çocukluk ve Alanyalı olan merhum babası İrfan Seki ile birlikte çekilen fotoğraflarının yer aldığı bir tabloyu Seki'ye hediye etti.

1996 yılında hayatını kaybeden babasının fotoğrafını gören Seki duygu dolu anlar yaşadı. Gözyaşlarını tutamayan Seki hayatında böylesine güzel bir hediye almadığını söyledi.

Konserine devam eden Seki sonra halası Sebile Seki'yi sahneye davet etti. Ünlü sanatçı, halası Sebile Seki'nin elini tutarak merhum babası İrfan Seki için 'Neden saçların beyazlanmış arkadaş' şarkısını söyledi.

Kokain davasından tahliye edilmesinin ardından adliyeden işlemlerini tamamlamak için Seki'yi cezaevine götüren asker Halil Zeybek de konseri izleyenler arasındaydı. Zeybek konseri Seki ile birlikte çekilen fotoğrafının yer aldığı gazete küpürü ile izledi.

Zeybek, "Geçen yıl uyuşturucu davasında tahliye olmuştu. İşlemlerinin tamamlanması için cezaevine götürmüştüm. Daha önce de hayranıydım. Burada tesadüfen denk geldi ve hayranlıkla izliyorum" dedi.
Deniz Seki, söylediği şarkılar ile hemşerilerine unutulmaz bir gece yaşattı.