BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Kuryeye çarpan Fenerli Futbolcu bulundu

Barbaros Bulvarı'ndaki kırmızı ışıkta duran motokurye Feysel Taşkın'a çarpıp kaçan sürücünün Fenerbahçeli Bilica olduğu ortaya çıktı

Abone ol

Roberto Carlos'un jipiyle Barbaros Bulvarı'ndaki kırmızı ışıkta duran motokurye Feysel Taşkın'a çarpıp kaçan sürücünün Fenerbahçeli Bilica olduğu ortaya çıktı.

 Bilica'nın, "Alkollüydüm. Panikledim. O korkuyla kaçtım" dediği öğrenildi. SABAH'ın manşetten duyurduğu kaza, Beşiktaş Barbaros Bulvarı'ndaki Balmumcu kavşağında, pazartesi sabahı 06.45'te yaşandı. Kırmızı ışıkta duran motokurye Feysel Taşkın'a arkadan gelen bir cip çarptı. Çarpmanın etkisiyle fırlayan Feysel Taşkın önündeki otomobilin arka kaputuna düştü. Kazaya sebep olan cip durmayıp kaçtı. Ancak MOBESE kamerası, her şeyi saniye saniye kaydetti.

CİP GARAJDAN ÇIKTI

Polis hem bu görüntülerden, hem de olay yerine düşen ön plakadan yola çıkarak, lüks cipin Fenerbahçe'nin eski futbocusu Roberto Carlos üzerine kayıtlı olduğunu tespit etti. Ancak Carlos aylar önce ülkesi Brezilya'ya dönmüş, cipi ise Bilica'ya bırakmıştı. Bazı görgü şahitleri "Cipi Alex kullanıyordu" derken, kimileri de "Direksiyonda Bilica vardı" iddiasını ortaya attı. Motokuryeye çarpıp kaçan hayalet sürücünün peşine düşen Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri dün gün boyunca yoğun bir araştırma yaptı.

 O gece Fenerbahçeli futbolcuların eğlendiği Ortaköy'deki Supper Club ile kazanın meydana geldiği Balmumcu Kavşağı arasındaki güzergahta birçok kamera incelendi. Ancak lüks cipin camları koyu olduğu için sürücünün kim olduğu anlaşılamadı. Bunun üzerine, Supper Club'daki eğlenceye katılan tüm futbolcuların evine ekip gönderildi. Ekipler Bilica'nın Tuzla Milenyum Sitesi'ndeki villasına da gelip sitenin garajında ön kısmı parçalanmış cipi buldu. Bunun üzerine Bilica'nın avukatı "Evet. Kazayı yapan Bilica'dır. Kendisi emniyete gelerek ifade verecektir" dedi. Dün akşam saatlerinde Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği'ne gelen Bilica, bir saat süren ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Bu arada Supper Clup yetkililerinin futbolcuların gece kulübünden ayrıldığını gösteren güvenlik kamerası görüntülerini sildiği ortaya çıktı.

"ÇOK PİŞMANIM"

Bilica'nın da avukatını arayarak, "Alkol almıştım. Kaza olunca çok korktum. Bu yüzden kaçtım. Pişmanım" dediği ileri sürüldü. Fnerebahçe Kulübü gün boyunca suskunluğunu korurken, yaralı Feysel Taşkın'ın ise taburcu edildi.