BIST 10.250
DOLAR 32,28
EURO 34,78
ALTIN 2.408,82
HABER /  GÜNCEL

AYEDAŞ'a molotoflu saldırı

Kadıköy'de kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, AYEDAŞ binasına molotofkokteylli saldırı düzenlendi

Abone ol

Kadıköy'de kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, AYEDAŞ binasına molotofkokteylli saldırı düzenlendi. Saldırganlar olay yerinden kaçtı. Polis, faillerin yakalanması için çalışma başlattı.

Olay, Rasimpaşa Mahallesi Meltem Sokak'ta dün saat 23.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, sokak üzerinde bulunan Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin (AYEDAŞ) binasının vezne girişine kimliği belirsiz kişi ya da kişiler molotofkokteyli attı. Binanın camları kırılırken kapıda da maddi hasar meydana geldi. İçerideki özel güvenlik görevlisinin, duyduğu ses üzerine veznelerin bulunduğu kata inmesiyle saldırganlar olay yerinde kaçtı.

Saldırının ardından kapının yandığını gören güvenlik görevlisi polis ve itfaiyeye haber verdi. Yangın, kendiliğinden sönerken olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri AYEDAŞ binası girişini emniyet şeridiyle çevirdi. Olay Yeri İnceleme ekipleri de binanın içinde ve girişinde delil topladı. Polis, saldırının ardından yaya olarak kaçan faillerin yakalanması için çalışma başlattı.