BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Kurtlar Vadisine BBP desteği

Kurtlar Vadisi Terör yayından kalktı ama tartışma hala sürüyor. BBP'den Kurtlar'a destek geldi. Nedeni ise şu;

Abone ol

Büyük Birlik Partisi (BBP) MKYK Üyesi ve Akdeniz Bölge Koordinatörler Kurul Başkanı Kemal Yavuz, silah kullanmanın ve insan öldürmenin kahramanlık gibi gösterilmesine karşı olduklarını, ancak milli uyanışa katkı sağlaması yönünden bakıldığında "Kurtlar Vadisi-Terör" dizisini desteklediklerini söyledi.

Yavuz, partisinin Adana İl Teşkilatı'nda düzenlediği basın
toplantısında, ilk bölümden sonra yayından kaldırılan "Kurtlar Vadisi-Terör" dizisine değindi. Yavuz, Türkiye'de yaşanan bazı olayların, dizide "dizi masumiyetiyle" kamuoyuna yansıtılmaya çalışıldığını ifade etti. Türk halkının bazı şeyleri çok sonradan öğrendiğini belirten Yavuz, "Biz, silah kullanmak ve insan öldürmenin
kahramanlık gibi gösterilmesine karşıyız, ancak milli uyanışa katkı sağlaması yönünden bakıldığında diziyi destekliyoruz" dedi.

Yavuz, Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in silahlı saldırı sonucu öldürülmesinden sonra gazetelerde yayınlanan haberlerle BBP'nin yıpratılmaya çalışıldığını, asıl gerçeğin ise kamuoyundan gizlendiğini ileri sürerek, "Dink'in öldürülmesine biz de üzüldük. Bu ve buna benzer olaylar Türk halkına ve Türkiye'ye zarar veriyor" diye konuştu.