BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Alınan sonuç Geretsi üzdü

Gerets bugünkü maçta futbolcuları suçlayamayacağını fakat güzel bir performans sergilenmediğini söyledi.

Abone ol

Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets bugünkü maçta çok pozisyon olduğunu her iki takımında arzulu ve coşkulu bir futbol sergilediğini belirtti.

''Bizim oyun planımız, uzun toplarla oynamamaktı. Daha çok kombine paslarla pozisyon üretmekti, ama maalesef oyun içinde bu oluşmadı'' diyen Gerets, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Biz burada, Ümit'in arkasına serbest oynayan bir oyuncu düşünüyorduk ve kanattaki oyuncularla takviye ile tam gol atıyoruz diye düşünürken, kendi kalemizde golü gördük. Kanattan ataklarla, çapraz koşularla pozisyonlar bulduk. Ne yazık ki bugünkü performansımız yeterli değildi. Bu maçtan galibiyetle ayrılmak için yeterli mücadeleyi ortaya koyamadık. Futbolcularımla ilgili pek olumsuz konuşmak istemem, ancak bugün bazı oyuncularımın performansından hiç memnun kalmadım. Bugün burada, Galatasaray'a yakışmayacak bir oyun sergiledik. Bundan sonraki maçımıza hazırlanmak için start alıyoruz hem lig, hem de kupa maçı için. ''

Gerets, futbolcusu Song'la pozisyon içinde tartışması ile ilgili sorulan bir soruya da ''O pozisyonda bir hata yapılmıştı, ben bunu dile getirdim. Tabi ki bir oyuncunun hocasına karşı böyle bir davranışta bulunması son derece yanlış. Öncelikle kendisiyle konuşacağım, daha sonra da aile içerisinde bir değerlendirme yapılacaktır'' diye konuştu.