BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Trabzonsporlular buluştu

Trabzon'daki futbol kulüplerinin birlikte düzenlediği ''Trabzon Futbol Gecesi'' İstanbul'da yapıldı.

Abone ol

Grand Cevahir Otel'de Trabzonspor, Akçaabat Sebatspor, Arsinspor, Araklıspor, Değirmenderespor, Ofspor ve Sürmenespor'un organizasyonuyla gerçekleştirilen gecede yaklaşık 2 bin kişi yer aldı.

Kulüp başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda davetlinin bulunduğu gecede, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, Doğru Yol Partisi Genel Başkanı Mehmet Ağar, Futbol Federasyonu Başkan Vekili Affan Keçeci, Gençlik Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay ve Trabzon Belediye Başkanı Volkan Can Alioğlu da yer aldı.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, gecenin açılış konuşmasında, bu organizasyonun futbolun birleştiriciliğinin kanıtı olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

''Camia olarak hep beraber buradayız. Dönem dönem iş adamlarımızla bir araya gelip, kulüplerimiz için neler yapabileceğimizi tartışıyoruz. Kulüplerimiz, hedeflerine ulaşma noktasında bugün her zamankinden daha yakın olacaklardır. Bizim, Trabzon'dan çıkıp başarılarla belli mevkilere gelmiş insanlar olarak şimdi borcumuzu ödeme zamanıdır.'' Davetlilere, Trabzon kulüplerine destekte bulunma çağrısı yapılırken, elde edilecek gelirden Trabzonspor'un pay almayacağı belirtildi.

ULUSOY İÇİN ISLIK VE ALKIŞ
Futbol Federasyonu Başkan Vekili Affan Keçeci'nin konuşmasında, ağır solunum yolları enfeksiyonu geçiren Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'u temsilen burada bulunduğunu belirtmesinin ardından, Ulusoy'un selamlarını getirdiğini söylemesi, salonda ıslık ve alkışlarla karşılandı.

HORONLU EĞELENCE
''Trabzon Futbol Gecesi''nde davetliler, kemençe ve horon havalarıyla eğlendiler.

Davetlilere, Trabzonlu sanatçı Volkan Konak ile sanatçı Sibel Can da konser verdi.

GARSON KAVGASI
Organizasyonun düzenlediği salonda gece başlamadan önce garsonlar arasında kavga çıktı.

Misafirlerin kokteyl salonuna henüz gelmeye başladığı esnada salondaki bir grup garson arasındaki tartışma kavgaya dönüşürken, şişe ve bıçakların da kullanıldığı kavgada bazı garsonların yaralandığı görüldü.

Olay daha sonra güvenlik tarafından yatıştırılırken, kan içinde kalan bazı garsonlar arkadaşlarının yardımıyla salondan çıkartıldı.