BIST 10.248
DOLAR 32,27
EURO 34,72
ALTIN 2.396,97
HABER /  DÜNYA

Kurtlar Vadisi'nden Gezi'ye gönderme!

'Kurtlar Vadisi Pusu' yeni sezona 12 eylül' de başlıyor. Dizi hayranları gündeme ilişkin konularla tanışacak.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- 'Beklenen' konular; Mısır, Suriye üzerine çeşitlemeler. Tanıtımda Gezi Parkı olaylarına da gönderme var.

Penguenler çıkıyor ve alt ses; 'Madem penguenleri özlemek istemiyorsunuz gerçekleri Kurtlar Vadisi Pusu' da izleyin' diye fragmanı bitiriyor.

Basın bülteni bu yılın gelişmelerini şöyle özetliyor; ' Yeni sezonda Polat' ın koltuğuna kimin oturacağı ve dağılan İhtiyarlar Heyeti' nin yeniden kurulup kurulamayacağı aydınlığa kavuşacak.

Dizinin yeni sezona ilişkin değerlendirmelerde bulunan Milliyet'in televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu, köşesinde şunları yazdı:

"Mısır, Suriye ve bölge sounları hakkında bu sezon da çok şey söyleyecek. .'Kurtlar Vadisi Gezi Parkı' nın İşleyecek Mi?' diye 5 Ağustos' ta yazdım;

' Bu süre zarfında senaryo için yazacak epey konu birikti. Gezi Parkı eylemleri sırasında Polat Alemdar verdiği mesajla epey ilgi görmüştü. Yeni bölümlerinde bu konuyu gündeme getirmeleri dizi açısından ilginç olabilir.

Geçen seneden kalan Suriye meselesi dallandı budaklandı. İşin içine PYD girdi. Sonra Mısır tek başına senaryoya girecek kıvamda. Polat Alemdar’ın bu sene işi çok zor. “Mission Impossible” hali olacak'