BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Küçücük kızı yüzlerce erkeğe pazarladılar

Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerinin üç boyunca takibe aldığı evden korkunç bir gerçek ortaya çıktı

Abone ol

Antalya'da 16 yaşındaki L.Y. ile Gürcistan uyruklu 29 yaşındaki N.M.'yi erkeklere pazarladıkları iddia edilen biri kadın, 3 kişi tutuklandı.Çocuk Şube Müdürlüğü'nde gözyaşları içinde ifade veren L.Y., aylardır yüzlerce erkeğe pazarlandığını söyledi.

Bir ihbarı değerlendiren Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, merkez Kepez İlçesi Göksu Mahallesi'ndeki gecekonduyu izlemeye aldı. Ekipler, üç gün izledikleri evde fuhuş yapıldığını belirleyince Cumhuriyet Savcılığı'ndan alınan izinle eve baskın düzenlendi. Baskında L.Y. ile Gürcistan uyruklu N.M. kurtarıldı, onlara zorla fuhuş yaptırdıkları öne sürülen 27 yaşındaki Necip K., 30 yaşındaki İsmail K. ve 35 yaşındaki Nurcan A. gözaltına alındı.

L.Y., Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürülerek, uzman pedagog eşliğinde ifade verdi. L.Y. gözyaşları içinde verdiği ifadede, aylardır yüzlerce erkeğe pazarlandığını söyledi. Gürcistan uyruklu N.M. ise sağlık kontrolünden geçirilip, ifadesini aldıktan sonra sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Fuhuş yaptırdığı iddia edilen 3 şüpheli ise Ahlak Büro Amirliği'ndeki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, 'Küçük yaşta çocuğa fuhuş yaptırmak, fuhşa aracılık ve yer temin etmek' suçlarından çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Olayla ilgili soruşturmayı sürdüren polis, bir kişiyi arıyor.

KOCASININ FANTEZİLERİ CANINA TEK DEDİ VE...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Kocasının yatakta sürekli fantezi istediğinden şikâyet eden kadın mahkemede haklı bulundu. Koca, iki ay evden uzaklaştırıldı. Z.T. (32), 4 ay önce evlendiği ve kendisinden sürekli değişik fantaziler talep eden eşi O.T.'ye (37) boşanma davası açtı. Eşinin isteklerini kabul etmediği zaman şiddet gördüğünü iddia eden Z.T., mahkemeden "tedbir" talebinde de bulundu.

Başvuruyu değerlendiren Ankara 4'üncü Aile Mahkemesi Hâkimi Dursun Genel, davacı kadını haklı buldu. Hâkim, fantezi meraklısı koca hakkında 2 ay evden uzaklaştırma ve iletişim araçlarıyla karısını rahatsız etmeme cezası verdi.

ÜSTSÜZ GEZ

Z.T.'nin dava dilekçesinde şu iddialar yer aldı: "Evlendikten kısa süre sonra kocam özellikle cinsel yaşamımızla ilgili, inanılmaz isteklerde bulunmaya başladı. Her gece yatağa yattığımızda bana akıl almaz cinsel fantezilerini anlatıyor. Bu fantazileri birlikte yapabileceğimizden bahsederek, beni normal olmayan bir cinsel yaşamın içine çekmeye çalışıyor. Ayrıca normal olmayan bir şekilde ilişkiye girmeye çalışıyor. Örneğin bir defasında bana 'Antalya'ya gidelim sen plajda üstsüz gez, mini etek giy, herkes sana baksın ben izleyeyim' teklifinde bulundu. Bunları söylerken kendisinden geçiyor."

GRUP YAPALIM

"Eşim fantazileri anlatmakla kalmıyor, uygulamak istiyor. Mesela bir gün yatakta, 'Ben bir arkadaşımı getireyim sen de bir arkadaşını getir grup seks yapalım' teklifinde bulundu. Kabul etmeyince tartışma çıktı. Bu isteklerine karşı çıkınca şiddet uygulayıp tehdit ediyor. Boşanmak istiyorum, 25 bin lira maddi, 25 bin lira manevi tazminat talep ediyorum."

FATİH'TE FUHUŞ BASKINI!

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

FAtih!'te, bir diskoya düzenlenen fuhuş baskınında 2'si Türk 15 kadın ile bir mesul müdür gözaltına alındı.

Aksaray'da bir diskotekte fuhuş pazarlığı yapıldığı ihbarını alan Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Büro Amirliği'ne bağlı ekipler harekete geçti. Çevre güvenliği alınan diskoteğe bir polis memuru müşteri gibi gönderildi. Kadınlarla pazarlık yapan polis 300 TL karşılığında 1 saatlik birliktelik için anlaştı. Anlaşmanın ardından dışarıda hazır bekleyen meslektaşlarını arayan polis, operasyonu başlattı. Baskında, 15 kadın ile 1 mesul müdür gözaltına alındı. Sağlık kontrollerinin ardından şubeye getirilen kadınlardan biri, basın mensuplarından kendisini çekmemesi isteyerek, "Ailemiz, çocuğumuz var. Onların yüzüne nasıl bakarız" dedi.

Öte yandan, yapılan baskınlarda otel ve diskolarda çalışanların sigortalarının yapılıp yapılmadığının da kontrol edildiği belirtildi.

ÇOK GÜRÜLTÜ YAPIYORSUN DİYE UYARINCA...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Karabük'ün Yenice İlçesi'nde, 55 yaşındaki Aydın Çengelcik, gürültü yaptığı gerekçesiyle kendisini uyaran kız kardeşi 48 yaşındaki Erfe Çengelcik'i evinin önünde av tüfeği ile öldürdü, kız kardeşinin nikahsız eşi 46 yaşındaki Mehmet Çevik'i ise bacağından vurarak yaraladı. Olayın ardından kaçan Aydın Çengelcik, jandarma tarafından yakalandı.

Olay saat 03.00 sıralarında, Yenice'ye bağlı Yeniköy Bektaşlar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, gece geç saatlerde evine dönen ve alkollü olduğu için nedeniyle çevreyi rahatsız eden Aydın Çengelcik'i evinin yanında oturan kız kardeşi Erfe Çengelcik dışarı çıkarak uyardı. Kız kardeşiyle tartışan Aydın Çengelcik, eve girerek av tüfeğini aldı. Aydın Çengelcik, evinin önünde duran kız kardeşi Erfe Çengelcik'in üzerine 2 el ateş açtı. Erfe Çengelcik olay yerinde yaşamını yitirirken, silah seslerini duyan Erfe Çengelcik'in eşi Mehmet Çevik dışarı çıktı. Aydın Çengelcik, Mehmet Çevik'i bacağından vurarak kaçtı. Yaralanan Mehmet Çevik kaldırıldığı Yenice Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Erfe Çengelcik'in cesedi otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Aydın Çengelcik, bugün saat 11.00 sıralarında elindeki av tüfeği ile köyün çıkışında yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

EŞİ 1,5 YIL SONRA HAMİLE KALINCA...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKAYIN

[PAGE]

Bursa'da eşi Gülcan D. ile birlikte karar vererek vazektomi (sperm kanallarının bağlanması) operasyonu geçiren 50 yaşındaki Kemal D., eşinin hamile kalması üzerine şoke oldu. Yapılan kontrollerde vazektomi operasyonunun hatalı yapıldığı spermlerinin yüzde 70 aktif olduğu ortaya çıktı. Çiftin şikayeti üzerine Bursa İl Sağlık Müdürlüğü, ameliyatı yapan doktor ve hastane hakkında soruşturma başlatıldı.

Ticaretle uğraşan, daha önce yaptığı iki evlilikten çocukları bulunan Kemal D.'nin, 7 yıl önce evlendiği 36 yaşındaki Gülcan D.'den de bir çocuğu daha oldu. Gülcan ve Kemal D. çifti, başka çocuk istemedikleri için çare aradı. Sonunda en garanti yol olarak Kemal D.'nin sperm kanallarının bağlanmasına karar verildi. Kemal D., 2010 yılının haziran ayında Bursa'daki bir devlet hastanesinde vazektomi operasyonu geçirdi. Yaklaşık 2 saat süren operasyon sonunda doktor, bu yöntemden yüzde 100 sonuç alınacağını söyledi.

1.5 YIL SONRA EŞİ HAMİLE KALDI

Gülcan ve Kemal D. çifti güvenli olduğu söylenen bu ameliyatın ardından cinsel yaşamlarını başka korunma gereği duymadan sürdürdü. Aradan yaklaşık 1.5 yıl geçtikten sonra geçen yıl aralık ayında Gülcan D., mide bulantısı ve baş dönmesinden şikayet etmeye başladı. Defalarca ağrı ve bulantı kesici ilaçlar kullanan ancak şikayetleri haftalarca devam eden Gülcan D., doktora gittiğinde 3 aylık hamile olduğu söylendi. Yapılan kontroller ve testlerde hamile olduğu kesinleşen Gülcan D., eşinin kendisinden şüphe duyacağını düşünerek sinir krizi geçirdi. Bunalıma giren Gülcan D. ne yapacağını şaşırırken, eşinin ilk evliliğinden olan ve üniversitede okuyan çocukları kendisiyle konuşmadı bir kızları da evi terk edip dedesinin yanına gitti.

ÇOCUK BAŞKASINDANMIŞ GİBİ BAKTILAR

Günlerce kimsenin yüzüne bakamayan Gülcan ve Kemal D. çiftinin kabusu gerçeğin ortaya çıkmasıyla son buldu.

Hastanede kontrolden geçen Kemal D.'ye yapılan vazektomi operasyonunun başarısız olduğu ve spermlerinin halen yüzde 70 aktif olduğu belirlendi. Artık istemese de hamile kaldırmasına aldırmayan Gülcan D., yaşadıklarını şöyle anlattı

 "Hamile kaldıktan sonra göğsümde kistler oluştu. 'Acaba erken menopoza mı giriyorum', 'Yoksa meme kanseri mi oldum?' diye düşünüyordum. Hatta aşerdim bile. İlaçlarımı da içiyordum. Hastaneye gittiğimde bana hamile olduğumu söyleyen doktora, kocamın geçirdiği operasyonu anlattım.

Çocuk başkasındanmış gibi bana bir bakarken 'Son 2 haftan var. İstersen gel o çocuğu alalım' demesi canımı çok acıttı. Kemal belli etmese de ben kahroldum. Sonunda spermlerini test yaptırmasını istedik. Zaman geçmek bilmedi. Telefon ile spermlerinin aktif olduğunu söyleyince bu kez sevincimden ağladım."

"PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIM"

Kemal D. ise hemen vazektomi operasyonu olduğu hastaneye gitti. Tüm çabasına karşın operasyonu yapan doktorla görüştürülmeyince Bursa İl Sağlık Müdürlüğü'ne şikayette bulundu. Kemal D.'nin şikayeti ve verdiği raporlar üzerine Sağlık Müdürlüğü hem hastane, hem de doktor hakkında soruşturma başlattı.

Şimdi gelişmelere göre tazminat davası açmaya hazırlandıklarını söyleyen Kemal D., "Bu işin peşini bırakmayacağım. Bebeğimiz annesinin ilaç almasına rağmen doğacak. Bize ne kadar sağlıklı olduğu söylense de yinede korkuyoruz. Benim yaşadığım olay, kocanın katil, kadının ise intihar etmesi için yeterli bir sebep olabilirdi" dedi.