BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

KPSS kafile sorusu cevabı ÖSYM KPSS ortaöğretim soru cevapları

KPSS ortaöğretim sınav soru cevapları ne zaman yayımlanacak, ÖSYM KPSS soru cevapları 5 gün içinde erişime açıklanacak. KPSS'de çıkan kafile sorusu ise adayları çok zorladı. KPSS ortaöğretim sınavı A,B,C,D,E,F kafilesi ile ilgili soru ise memur adaylarını ikiye böldü.

Abone ol

KPSS ortaöğretim sınavı soru cevapları ne zaman yayınlanacak sorgusu araştırılmaya başladı. KPSS ortaöğretim sınavında sorulan kafile sorusu ise adayları ikiye böldü. KPSS ortaöğretim sınavı A,B,C,D,E,F kafilesi sorusunun cevabı ve kitapçık türüne göre KPSS soru cevaplarının en geç 5 iş günü içinde açıklanması bekleniyor. 

7 Ekim ortaöğretim KPSS sınavı sonuçları ve soruları ne zaman açıklanacak? 7 Ekim'de düzenlenen KPSS sonrası sınava giren adaylar soruların ve cevapların ne zaman yayınlanacağını araştırmaya başladı. Sınavda zorlanılan sorular, internette çok konuşuldu

. Genel Yetenek ve Genel Kültür sınavı olarak iki bölüme ayrılan KPSS'de türkçe, matematik, tarih, coğrafya, vatandaşlık gibi konularda farklı sayıda sorular sorulmakta. 7 Ekim KPSS soru kitapçığı ve 7 Ekim KPSS sonuçları ne zaman yayınlanacak gibi internette sıkça araştırılan konulara dair detaylar burada. KPSS soru ve cevapları, 2018 KPSS soruları kolay mıydı, KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? 7 Ekim KPSS soruları ve cevapları açıklandı mı?

KPSS ORTAÖĞRETİM SORU VE CEVAPLARI AÇIKLANDI MI: KPSS (Kamu Personel Seçme Sınavı) ortaöğretim sınavı 7 Ekim'de gerçekleşti. Sabah 10:15'te başlayan sınavda adaylara, Genel Kültür ve Genel Yetenek olmak üzere toplamda 120 soru yöneltildi. Adaylar sınav sonrasında sorular hakkında yaptıkları yorumlarda özellikle kafile sorusunda zorlandıklarını ifade ettiler. Peki, KPSS ortaöğretim sınavı zor muydu?

Genel kültür ve genel yetenek sorularından oluşan KPSS ortaöğretim sınavı Türkiye çapında tamamlandı. Ortaöğretim düzeyindeki sınavın sona ermesinin ardından ilk yorumlar sosyal medya ve çeşitli forumlara düşmeye başladı. Kendileriyle aynı heyecanı yaşayan kişilerle fikir alışverişinde bulunmak isteyen memur adayları, hem sınav hem de sorulara ilişkin yorum yapıyor. İşte, KPSS soruları hakkında ilk yorumlar.

KAFİLE SORUSU ZORLADI

KPSS lise sınavında bazı sorular adayları zorladı bunların başında ise kafile sorusu var. Yaptıkları yorumlarda A,B,C,D, E ve F kafilesi sorusunu eleştiren memur adayları, fazla zaman kaybettiklerini ifade ettiler.

@gulistanbsdn
Kafile sorusunu okuduktan sonra o an etrafa baktım ben neredeyim napıyoruz biz dedim. #KPSS

@duyuhcrt21
Mantığın 4 sorusunu oluşturan kafile sorusu düşman başına

@Siirovski00
Tenis sorusunda bildiğim bütün Tenisçileri yazdım,yazık ki Hülya Avşarı yazamadım...Marsel gelmedi aklıma...Djokovic Federer Nadal #kpss

@Rakici_zombi06
A,B,C,D,E,F kafilesi ile ilgili sorunun Türkçe'yle ne alakası var daha onu düşünüyorum

@mervenin50tonu
#KPSS yılın beyin yakan sorusu; kafile sorusunu yapan varsa cidden tebrik edip direkt atamak lazım! Hakkıdır

@_hilalgurbuz
Bu kadar kültürlü olsam Kpss’ye mi girerim? Sadece soruyorum #KPSS

@nebilimbenne
A, B, C, D, E ve F kafileleri hala beynimi hissetmiyorum

@Huyssusscukkk
Nerde detay var hepsini sormuşlar.

@Melvaveyla
Türkçe'deki müzeye mi limana mı diyen kafile senin orada ne işin var #2018Kpss #Kpss

@UkalaanizElif
A,B,C,D,E ve F kafilesi beyni mükemmel yaktı #KPSS

@adamimsumo
su yılda nüfus su kadardı bu yılda 75milyon bunun sebebi nedir diye bir soru vardı

@dogaozdogann
Kpss deki matematik soruları yks de olsaydı şu an hukuk okuyordum yemin ederim.