BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Kova burcu 2015 aşk ve astroloji yorumları

Kova burcu kadını ve erkeği 2015 yılında aşk ve iş hayatında nasıl bir yıl geçirecek. Astroloji uzmanı Demet Baltacı'dan Kova burcu yorumları.

Abone ol

2015 yılı burç yorumlarına göre Kova burcu kadın ve erkeğini nasıl bir yıl bekliyor internethaber.com astroloji uzmanı Demet Baltacı yorumladı.

Sevgili kovalar 2015 yılı sizi ilişkiler ve ortaklılar konusunda desteklerken sosyal çevreniz, arkadaşlarınız ve ekip çalışmalarında bazı sorumluluklar almanızı gerektirebilir.

Şans ve bereket gezegenimiz Jüpiter 11 Ağustos’ a kadar Aslan burcunda, karşıt burcunuzda olacak. Dolayısı ile yıla şanslı başlıyorsunuz. İlişkiler, iş birlikleri, evlilik gibi konularda desteklendiğiniz bir dönemdesiniz; bu yıl rahatlıkla sözleşmeli ilişkiler, uzun vadeli ilişkilerde atılımlarda bulunabilirsiniz.

Koç burcunda ilerleyen Uranüs, Jüpiter ile olumlu açı yapacağı için, sürpriz ilişkiler karşınıza çıkarabilir. Aslında bunların etkilerini geçtiğimiz Temmuz sonundan bu yana hissetmeye başladınız.

Bir çok Kovanın yaşamında ilişkiler alanında böyle önemli gelişmeler olmuş olabilir. Ağustos’ a kadar bu şanslar devam ediyor olacak. Özellikle Mart ve Nisan ayının ilk haftaları Jüpiter Uranüs gezegenlerinin sürpriz ve şanslı enerjileriniz daha fazla hissedebilirsiniz.

2010 yılından bu yana Koç burcunda ilerleyen Uranüs yaratıcılığınızı arttırıyor, çok ilginç fikirler üretebiliyorsunuz. İletişim gücünüz gerçekten çok güçlü, seyahatler konusunda da şanslısınız. Özellikle yurtdışı seyahatler, uzun mesafeli seyahatler veya bazı eğitim fırsatları karşınıza çıkabilir. Arzu ettiğiniz bazı özel eğitimlere ulaşabilirsiniz; işinizle bağlantılı bilişim, internet, bilgisayar, uzay, astroloji, havayolları, uçaklar vb. konularda daha fazla bilgi alışverişi ve hareket söz konusu olabilir.

11 Ağustos’ tan sonra Jüpiter Başak burcuna geçecek ve finansal konularda daha fazla yardımını alacaksınız. Örneğin bir borcunuz varsa bunu daha rahat ödeyebilirsiniz, kredi istiyorsanız bulabilirsiniz, başkalarından destek görebilirsiniz; bunlar prim, nafaka, miras, sigorta, emeklilik gibi konular olabilir. Özellikle kendinizi maddi konuda garantiye alabilmek için bu alanlarda girişimlerde bulunabilirsiniz veya sonuçlar alabilirsiniz.

Evliyseniz eşinizin gelirleri artabilir; ortağınızdan daha fazla destek bulabilirsiniz, cinsel hayatınız güçlenebilir, ruhsal yönden daha fazla gelişim elde edebilirsiniz.

Bazı ruhsal ve bedensel şifa çalışmaları, tedaviler için de yılın ikinci yarısında sekizinci evinizdeki Jüpiter sizi destekleyebilir. Eylül sonları ve Ekim ayı bu bahsettiğimiz konularda fırsatların karşınıza çıkması mümkün.

Disiplin gezegenimiz Saturn yıl boyunca Yay burcunda ilerleyecek.

16 Haziran-19 Eylül arasında retro hareketi sırasında Akrep burcunun son dereceleriniz tekrar ziyaret edecek. Son 2 yıldır Satürn kariyer evinizde size çok sorumluluk yüklemiş olabilir. Sizi çok zorladı, sıkı bir çalışma içerisindeydiniz. Bu süreçte kariyerinizi belki yeniden inşa ettiniz, yeni yapılar kurdunuz. Geri dönüşü sırasında bu alanlarda son kontrolleri yapabilirsiniz, ya da eski konularla tekrar ilgilenmeniz, gözden geçirmeniz gerekebilir. Ağustos ilk haftası kariyeriniz ile ilgili eski konuları, ortak çalışmaları ve işbirliklerini test edecek gelişmeler söz konusu olabilir ve bu sizi biraz zorlayabilir.

Satürn 2017 yılı Aralık sonuna kadar Yay burcunda ilerlerken sosyal çevreniz konusunda biraz sorumluluk yükleyecek size. Gruplar içerisinde önemli sorumluluklar alabilirsiniz, bir ekip çalışmasında bulunabilirsiniz örneğin bazı vakıf, dernek gibi yerlere üye olabilirsiniz. Bunun yanısıra arkadaşlarınızla ilgili zaman zaman bazı kısıtlamalar da olabilir, bu dönemde belki arkadaşlarınızı ve ilişkilerinizi gözden geçireceksiniz. Sağlam olanlar daha güçlü bir şekilde devam edebilir, bazı arkadaşlarınızla ilişkileriniz azalabilir yada zorunlu olarak kısıtlanabilir.

Bazı arkadaşlarınızın sorunları olabilir, onlara destek olmanız gerekebilir. Yaşamla ilgili hedeflerinizde, projelerinizde daha sorumlu daha disiplinli çalışmanız gerekebilir bu dönem içerisinde sevgili kovalar.

2008 yılından beri Oğlak burcunda ilerleyen Plüton onikinci evinizde bilinçaltı ve ruhsal deneyimleri çok yoğun yaşadığınız, geçmiş acı ve hatalarla yüzleşip, kendinizi sorguladığınız bir süreci yaşatıyor. 2012 yılından bu yana Koç burcundaki Uranüs ile kare açı yapan Plüton düşüncelerinizi ve fikirlerinizi, iletişim tarzınızı tamamen değiştirmiş olabilir. Bir yandan da evrensel kozmik bilinçle kurduğunuz güçlü bağ farkındalığınızı hızla arttırıp, olağanüstü, ilginç fikirler üretmenize de neden oluyor. Bu fikirleriniz hem sizi hem de yakın çevrenizi değiştirebilir. Sizinle birlikte yakın çevreniz de dönüşüyor diyebiliriz.

2012 yılından bu yana Balık burcunda ilerleyen Neptün zaman zaman maddi durumunuzda bazı karışıklıklar, belirsizlikler yaratıyordu.

Neptün biraz sisli, puslu bir gezegendir ve önümüzü görmeyi zorlaştırabilir. Neptün uzun yıllar Balık burcunda kalacağı için dönem dönem buradaki etkilere dikkat etmemiz gerekecek. Bu yıl içerisinde özellikle Satürn’ ün Neptün ile yaptığı sert açılar nedeniyle Kasım -Aralık aylarında maddi konularda temkinli olmamız gerekebilir.

Bu yıl 20 Mart- 4 Nisan, 13 Eylül, 28 Eylül’de meydana gelecek Güneş ve Ay tutulmaları yaşadığınız olayları hızlandırabilir ve size yeni kapılar açabilir. Ekip çalışmalarında liderlik yapabileceğiniz, projelerinizi, hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir yıldasınız. İhtiyaç duyduğunuz arkadaş desteğine, işbirliklerine ve maddi yardımlara da ulaşabilirsiniz…