BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,96
ALTIN 2.437,45
HABER /  GÜNCEL

Balık burcu 2015 astroloji yorumları

Balık burcu kadını ve erkeğini 2015 yılında kariyer sorumluluğu bekliyor. 2015 burç yorumlarına göre Balık burcu aşkta ise şanslı olacak.

Abone ol

2015 yılı burç yorumlarına göre Balık burcu kadın ve erkeğini nasıl bir yıl bekliyor internethaber.com astroloji uzmanı Demet Baltacı yorumladı.

Balık burcunda olanlar 2015 yılında kariyer yaşamınızda bazı yeni sorumluluklar yüklenirken, ikili ilişkilerinizde çeşitli fırsatlarla da karşılaşabilirsiniz.

Şans ve bereket gezegenimiz Jüpiter 11 Ağustos’ a kadar Aslan burcunda ilerleyecek. Bu dönem içerisinde özellikle günlük yaşamınız, iş ve çalışma koşullarınızda size destek olabilir.

Örneğin evde veya ofiste yardımcı bir eleman bulabilirsiniz. Bu günlük sorumluklarınızı biraz üzerinizden alabilir. Bunun yanı sıra sağlığınızla ilgili bazı problemler varsa, bunları daha rahat çözüme kavuşturabilirsiniz. İşinizle bağlantılı bazı seyahatler, eğitim fırsatları karşınıza çıkabilir.

11 Ağustos’ tan sonra Jüpiter Başak burcuna geçecek ve ilişkiler alanında sizi desteklemeye başlayacak. Yılın bu döneminde herhangi bir özel ilişki, evlilik, iş ortaklığı gibi konularda daha şanslı olacaksınız, önemli fırsatlar karşınıza çıkabilir.

Disiplin gezegenimiz Satürn 23 Aralık 2014’de Yay burcuna geçti. Satürn 2017 Aralık ayına kadar Yay burcunda kalacak. Bu üç yıllık süreçte kariyer hayatınızda önemli yeni yapılandırmalar olabilir. Saturn geçtiği alanı kontrol eder, disiplin altına alır. Burada gerekli olan kavramları tutar, geliştirir, gereksiz olanları da eler, onları hayatınızdan çıkarabilir.

Satürn transitlerinde zaman zaman sıkılsanız da, çeşitli derslerle karşılaşsanız da büyük öğretmen Satürn’ ün size öğretmek istediği konular vardır; siz derslerinizi öğrenip sınavı geçene kadar sizi zorlayabilir. Şimdi Kariyer yaşamınızda sorumluluklar, öğrenmeniz gereken konular olacak.Bu süreçte belki mevkiniz biraz yükselecek, bunun etkisi ile tabii ki sorumluluklarınız da artacak. Bunun yanı sıra toplum önündeki statünüz, kariyerinizli ilgili yeni yapılandırmalar da olabilir.

Örneğin bir evlilik de size sorumluluk yükleyebilir, çocuk sahibi olmak da sorumluluk yükleyebilir. Aile büyükleri, yaşamınızdaki otorite kavramları bu bazen bir anne, baba olabilir ya da beraber, yanında çalıştığınız üstünüz, patronunuz olabilir ya da devlet gibi daha yüksek otorite kavramları olabilir; onlarla lgili bazı sınavlarla karşılaşabilirsiniz.

Bu dönemi atlattığınızda kariyerinizde de biraz daha güçlenmiş olacaksınız. Kendi işinizi de kurabilirsiniz, yüksek mevkilere de gelebilirsiniz ya da kariyerinizde bazı sonlanmalar, emeklilik gibi durumlar da yaşayabilirsiniz.Bu yıl başlayan etkiler üç yıl devam edecektir sevgili Balık’lar…

2012 yılında Balık burcuna geçen Neptün uzun süre burcunuzda olacak. Neptün manevi ve ruhsal yönünüzü, sezgilerinizi çok güçlendiriyor. Yüksek ilham ile artistik, sanatsal yetenekleriniz de tavan yapmış olabilir. Sanat ile ilgileniyorsanız, sanatçıysanız hayatınızın verimli bir dönemindesiniz; önemli eserler ortaya çıkarabilirsiniz. Sanatçı olmasanız bile içinizde sanata karşı duyarlılık artacaktır. Resim, müzik, dans, fotoğraf benzeri çalışmalara zaman ayırabilirsiniz. Bu şekilde Neptün enerjisini dengelemiş olursunuz.

Neptün duyarlılığınızı çok arttırdığı için aşırı romantik beklentilere yol açar ve bu size acı verebilir. Zaman zaman duygusal yaşamınızda karışıklıklar da olabilir. Aşırı idealist hayalci tavırlarınız bazı hayal kırıklıkları, kayıpları da ortaya çıkarabilir. Bu durumda içe kapanma, kendini kurban hissetme, feda etme gibi aşırı duygusal tepkilere dikkat etmek gerekiyor.

Bağımlılıklar, zararlı alışkanlıklar da Neptün etkisiyle aşırıya kaçabilir. Maneviyat ile ilgilenmek ruhsal dengenizi korumanıza yardımcı olabilir. Bu yıl Mart, Kasım, Aralık ayları sizin için daha hassas etkiler ortaya çıkabilir. Özellikle kariyer yaşamınızda adım atarken hayalperest davranmamalısınız.

Plüton 2008 yılından bu yana Oğlak burcunda ilerleyerek arkadaş çevrenizinde ciddi dönüşümler yaratmış olabilir. Bu dönemde çok güçlü, karizmatik kişilerle tanışmış olabilirsiniz. Ya da arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizin baskısı ve bazen manipülatif davranışları ile karşılaşmış olabilirsiniz.

2010 yılından bu yana Koç burcunda ilerleyen Uranüs para evinizde bulunduğu için maddi alanlarda kontrolü zor, sürpriz durumlar karşınıza çıkarmış olabilir. 20120 yılından bu yana zaman zaman kare açı yapan Uranüs ve Plüton bazen arkadaşlarınız nedeniyle, bazen yanlış projeler ya da spekülatif piyasalarda ani para kayıpları meydana gelmiş olabilir.

Bu yıl 16-18 Mart arasında Uranüs Plüton kare açısını son kez deneyimleyeceğiz ve artık bu iki gezegen birbirlerinden yavaş yavaş uzaklaşacaklar. Sizin de sosyal çevreniz ve maddi konularda üzerinizdeki baskılar azalabilir ve dengenizi koruyabilirsiniz.

Bu yıl 20 Mart- 4 Nisan, 13 Eylül, 28 Eylül’de meydana gelecek Güneş ve Ay tutulmaları yaşadığınız olayları hızlandırabilir ve size yeni kapılar açabilir. Evlilik ve işbirlikleri ile kariyerinizi ve genel statünüzü yeniden yapılandıracağınız, maddi durumunuzda değişimlerin olabileceği bir yıldasınız.

2015 yılı Burç yorumlarımız ile ilgili diğer yazılarımız ve ayrıntılı videolara web sitemizden ulaşabilirsiniz...

Astrolog Demet BALTACI