BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,69
ALTIN 2.414,25
HABER /  DÜNYA

Korkunç! Bir evde 5 çocuğun cansız bedenleri bulundu sebebi ne?

ALMANYA'da korkunç olay! Alman medyası Solingen kentindeki bir evde beş çocuğun cansız bedeninin bulunduğunu duyurdu. Çocukların 1,2,3,6 ve 8 yaşlarında oldukları belirtildi.

Abone ol

Alman medyası, Solingen kentindeki bir evde beş çocuğun cansız bedeninin bulunduğunu duyurdu. Bir ihbar üzerine bir ailenin kaldığı eve giden polisler 5 çocuğun cansız bedeniyle karşılaştı. Çocukların 1,2,3,6 ve 8 yaşlarında oldukları belirtildi.

Alınan bilgilere göre çocukların Düsseldorf kentinde yaşayan büyükanneleri polisi aradı ve kızının 5 çocuğunu öldürdüğü, bir başka çocukla intihar etmek için yolda olduğu ihbar etti. Bunun üzerine eve giden polis çocukların cansız bedenini buldu. 

Kimliği henüz açıklanmayan ve 27 yaşında olduğu açıklanan annenin Düsseldorf’taki tren istasyonunda raylara atlayarak intihar etmeye çalıştığı ancak polis tarafından yaralı olarak kurtarıldığı bildirildi. 11 yaşındaki diğer çocuğun ise anneannesinin yanında bulunduğu öğrenilirken, 5 çocuğunu öldüren annenein polis merkezinde sorguda olduğu ifade edildi. 

Kadının polis koruması altında olduğu bildirildi. Polis çocukların nasıl öldürüldüğü konusunda bir açıklama yapmadı.