BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Köpeklere öyle işkenceler yaptılar ki...

Antalya'da köpek eğitim merkezindeki işkence görüntülerine bir yenisi daha eklendi

Abone ol

Antalya'da köpek eğitim merkezinde çekilen bu görüntüler yürek sızlattı. Hayvanseverleri ayağa kaldıran görüntülerde caniler önce köpekleri dövüyor ardından köpeklerin boğazını sıkıp duvara vuruyor. Eğitim merkezinde yapılanlar bununla da sınırlı değil...

Antalya'nın Kepez İlçesi Duacı Köyü'ndeki köpek eğitim merkezinde, eğitilmeleri amacıyla emaneten bırakılan köpeklerin tekme- tokat ve demir sopayla dövüldüğünü gösteren görüntüler üzerine tepkiler çığ gibi büyüdü.

OĞLU DA AYNISINI YAPTI

Firma sahibi görüntülerin rakip bir firmanın yanına yerleştirdiği iki eleman tarafından çekildiği ve kendisine komplo uygulandığını iddia etti. Ancak farklı görüntülerde firma sahibinin eğitim merkezinde birlikte çalıştığı oğlunun da bir köpeği duvara dayayıp yumrukladığı görüntüleri ortaya çıktı.

Firmanın daha önce 'eğitim ve evcil hayvan pansiyonu' olarak Konyaaltı'nın Çakırlar bölgesinde faaliyet gösterdiği ve burada da köpeklere dayak, eziyet gibi suçlamalarda hakkında dava açıldığı ve savcılık soruşturması sonucunda da merkezin kapatıldığı belirlendi.

Çakırlar'da faaliyeti sona eren Acar'ın bu kez Antalya Büyükşehir Belediyesi sınırlarındaki bir diğer ilçe Kepez'e bağlı Duacı Köyü'nde şimdiki merkezi kurduğu öğrenildi.