BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,72
ALTIN 2.428,91
HABER /  DÜNYA

Ünlü astroloğun yeni kitabı raflarda

Astrolog-Yazar Nuray Sayarı yeni kitabı “Rastlantı Yoktur, Neden Vardır” ile okuyucularıyla buluştu. Destek Yayınları tarafından çıkartılan ...

Abone ol

Astrolog-Yazar Nuray Sayarı yeni kitabı “Rastlantı Yoktur, Neden Vardır” ile okuyucularıyla buluştu. Destek Yayınları tarafından çıkartılan kitapta Sayarı, insanların ihtiyacı olan mesajları doğru okumanın yollarını anlatıyor.
Sayarı, kitapta insanların uzun zamandır aradıkları soruların cevaplarını bulacağını belirterek, “Ne şekilde olursa olsun bu kitapla yolunuz kesiştiyse eğer, birbirimize karşı görevlerimiz var demektir. Sizinle benim bu kitap aracılığıyla karşılaşmamızın bir tesadüf olmadığını bilerek, yazdıklarımı okumaya başlayın lütfen. Belki uzun zamandır yanıtını bulmak için çabaladığınız konulara ışık tutmak, belki şu an ihtiyacınız olan duyguyla yüzleşmek ya da artık bilmeniz gereken ve hayatınızın değişimini başlatacak bir bilgiyle tanışmak için bu tesadüfî olmayan tevafukun bir parçasısınız şu an” diye konuştu.
Fırsatların önemine değinen Sayarı, “İhtiyacınız olan bilginin ya da mesajın size nerden ve kimden geleceğini hiçbir zaman bilemezsiniz. Belki o özel mesaj, siz arabanızla seyahat ederken bir reklam panosunda çıkıverir karşınıza, belki doktorda sıra beklerken birinin unuttuğu bir kitabın adında düşüverir önünüze, belki bir filmin aktörü ya da aktristi sizin için bir replik verir. Bilemezsiniz. Öğrenmeniz gereken mesaj her an her yerden yolunuza çıkabilir. Bu yüzden sorunuza aradığınız her yanıtın ve ihtiyacınız olan her bilginin size ulaşmasına izin verin. Siz öğrenci olursanız öğretmen mutlaka ama mutlaka ayağınıza kadar gelecektir. Belki bir kitapla başlarsınız derse, belki bir kitabı bitirdikten sonra aklınızda kalanlar yolunuza ışık tutar” dedi.
(İHA)