BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,85
ALTIN 2.436,10
HABER /  GÜNCEL

Köpek kavgası kanlı bitti

2 kadının arasında evlerinin karşısında bağlı duran köpek yüzünden başlayan tartışma olaylı bitti.

Abone ol

Adana'da, 32 yaşındaki Ayşe Akbalık, evlerinin önündeki boş araziye bağlanan sokak köpeği yüzünden kavga ettiği komşusu anne- oğul tarafından bıçaklandı.

Birbirine bitişik evde oturan Hanım Ayvaz ile daha önce bir otomobil kazası nedeniyle arasında husumet bulunan komşusu Ayşe Akbalık'ın evlerinin karşısındaki boş araziye bir sokak köpeği bağlandı. Hanım Ayvaz, bu köpeği kendilerine gözdağı vermek için bağladığını öne sürdüğü Akbalık'la tartışmaya başladı.

SIRTI VE OMZUNDAN BIÇAKLANDI

Tartışmanın büyümesi üzerine, Hanım Ayvaz ile oğlu Mesut Ayvaz, komşuları Ayşe Akbalık'ı tekme tokat dövüp, sırtından ve omzundan bıçakladı. Yaralanan Akbalık, yakınları tarafından Adana Numune Hastanesi'ne götürülürken, zanlı anne ile oğlu kaçtı.

İFTİRA ATTILAR

Komşularının aniden saldırdığını söyleyen Akbalık, “Evimin karşısındaki boş araziye bağlanan bir köpek yüzünden tartışma çıktı. Köpeği ben bağlamadığım için taraf olmak istemedim. Ancak bitişik komşumuz, köpeği benim bağladığımı söyleyerek oğlu ile birlikte bana saldırdı. Sırtımdan iki kez bıçaklandım. Bıçağın kimde olduğunu tam olarak görmedim. İkisinden de şikayetçiyim” dedi. Kaçan anne ile oğlunu arayan polis, soruşturmayı sürdürüyor.