BIST 10.320
DOLAR 32,26
EURO 35,12
ALTIN 2.466,86
HABER /  GÜNCEL

Lostun Sawyerı geliyor

Lost dizisinin Sawyer'ı Türkiye'ye geliyor. Nedeni de reklam çekimleri.

Abone ol

Tüm dünyada izlenme rekorları kıran Lost dizisinde Sawyer karakterini canlandıran Josh Holloway, Magnum reklam filmi çekimi için Türkiye’ye geliyor.

Bugüne kadar reklam filmlerinde Elizabeth Hurley ve Eva Longoria gibi dünyaca ünlü sinema yıldızlarıyla çalışan Magnum, ilk kez bir erkek yıldızla anlaşma yaptı. Reklam filmi Nisan ayında Türkiye’de çekilecek.

2005 yılında People dergisi tarafından derlenen "Dünyanın En Güzel 50 İnsanı" listesine giren ve 2006 yılında da İngiltere'deki "OK!" dergisinin dünyanın en seksi erkekleri listesinde ilk 20’de yer alan, Emmy ve Golden Globe ödüllü TV dizisi Lost’un yıldızı Josh Holloway, Nisan ayında çekilecek Magnum reklam filminde oynamayı kabul etti.

Reklam filminde Holloway’e eşlik edecek Magnum kadınının kim olacağı ve çekimlerin nerede yapılacağı ise henüz açıklanmadı. Senaryosu Pars McCann Erickson tarafından hazırlanan reklam filmini Atlantik Film yönetmeni Can Ulkay çekecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Algida Pazarlama Direktörü Şükrü Dinçer, "Herkes için sürpriz olacak bir adım atarak dünyaca ünlü bir erkek yıldız ile çalışma kararı aldık. Pek çok erkek film yıldızı arasından Josh Holloway’i seçtik" diye konuştu.

Josh Holloway kimdir?

Aktör Josh Holloway beş yıl boyunca televizyonda ve sinemada çoğumuzun haberinin bile olmadığı rollerde oynadı. Ancak 2004 yılında, ABC televizyonunda yayınlanan Lost dizisinde James “Sawyer” Ford olarak iddiasız tarzı ve Güneyli cazibesiyle ortaya çıkıp da Hollywood’u fırtına gibi kasıp kavurmasıyla her şey tamamen değişti.

Holloway California Santa Clara’da doğdu; ancak daha iki yaşındayken ailesi Georgia Blue Ridge Mountains’a taşındı. Holloway ve üç erkek kardeşi kırsal Georgia’da büyüdüler; bu da aktörün doğaya duyduğu derin sevgiye büyük bir katkıda bulundu.

Georgia Üniversitesi’nde okumaya başlayan Holloway bir yıl sonra okulu bırakıp New York’a taşındı ve başarılı bir model olarak tüm Avrupa’yı ve Kuzey Amerika’yı dolaştı. Holloway kısa sürede gösteri sanatlarına ilgi duyduğunu fark etti. Daha sonra Los Angeles’e taşınan Holloway, “Navy NCIS”, “CSI” gibi dizilerdeki küçük rollerin yanı sıra, bazı bağımsız filmlerde de oynadı.

2005 yılında People dergisi Holloway’i “Dünyanın En Güzel 50 İnsanı” listesine seçti. 2006’nın yazında ise, Holloway genç kızlara adam kaçırma ve tecavüzden korunma tekniklerini öğretmeye yönelik “Yangın Var Diye Bağırın” adındaki kâr amacı gütmeyen korunma programında rol aldı.

Doğuştan bir adrenalin bağımlısı olan Holloway, snowboard ve arazi bisikletçiliği gibi ekstrem sporlara bayılıyor. Bunun dışında, ara sıra tekne kullanarak, spor amaçlı balık tutarak ve gitar çalarak rahatladığı da biliniyor. Aktör karısı Yessica ile Hawaii’de yaşıyor.