BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Konak'ta tam teşekküllü müdürlük

Konak Belediyesi bir parkın ihtiyaç duyduğu ne varsa hepsini aynı birimde üretmeye başladı.

Abone ol

Konak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, parklara ve yeşil alanlara dikilmek üzere sadece fidan üreten ve bitki yetiştiren bir birim olmakla yetinmiyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Belediyenin ihtiyacı olan oturma bankları ve spor aletlerini de kendi bünyesinde üretiyor.

Kadifekale fidanlığında gerçekleştirilen çalışmaları izleyen Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, vatandaşlardan park alanlarına yerleştirilmek üzere oturma bankları ve spor aleti talepleri geldiğini hatırlatarak; “Vatandaşlar evlerine yakın parklarda spor yapmak istiyor. Banklara oturup dinlenmek ve sohbet etmek istiyor. Biz de Belediye olarak bu taleplere yetişmeye çalışıyoruz. Artık uygun olan birçok parkımıza kendi ürettiğimiz oturma banklarını ve spor aletlerini yerleştiriyoruz. Paradan ve zamandan tasarruf ediyoruz. Vatandaşların talepleri de yerine getiriliyor. İnsanlar mutlu ve sporunu evine yakın mekanlarda gönül rahatlığı ile yapabiliyor” dedi.

Park ve yeşil alanlarda oturma banklarının yanı sıra spor aletlerinin de vazgeçilmez birer parçası olduklarını vurgulayan Başkan Tartan, bankların ve spor aletlerinin piyasaya göre daha ekonomik üretildiğini söyledi. Tartan, kadınların sabahları spor yapmak için sıraya girdikleri aletleri Kadifekale'de bulunan fidanlıktaki atölyede seri olarak üretmeye devam edeceklerini söyledi.