BIST 10.248
DOLAR 32,22
EURO 34,77
ALTIN 2.392,39
HABER /  GÜNCEL

Komşusu olan iki kadını öldürüp intihar etti

61 yaşındaki Emrullah Kırmızı, evinin önünden geçen komşularını av tüfeğiyle il öldürüp intihar etti.

Abone ol

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'ne bağlı Geriş Köyü'nde oturan 61 yaşındaki Emrullah Kırmızı, evinin önünden geçen komşuları 43 yaşındaki Gülhan Kırmızı ile 45 yaşındaki Münevver Kırmızı'yı av tüfeği ile öldürüp intihar etti.

Olay, bugün saat 12.00 sıralarında Geriş Köyü'nde Emrullah Kırmızı'nın evinin önünde meydana geldi. Eşi 15 yıl önce ölen 1 çocuk annesi Münevver Kırmızı yürüyüşten dönerken, eşine ait köy kahvesini temizledikten sonra evine dönen komşusu evli ve 1 çocuk annesi Gülhan Kırmızı ile karşılaştı.

AV TÜFEĞİYLYE ATEŞ ETTİ

Eşi 5 yıl önce ölen Türkiye Taşkömürü Kurumu'ndan emekli 4 çocuk babası Emrullah Kırmızı ise, birlikte evlerine dönen Münevver ve Gülhan Kırmızı'ya, bilinmeyen bir nedenle yalnız yaşadığı evinin önünden geçerken av tüfeği ile 3 el ateş etti. İki kadın kanlar içinde yere yığılırken, Emrullah Kırmızı evinin bahçesinde aynı tüfeği başına dayayarak ateşledi. Emrullah Kırmızı olay yerinde ölürken, akrabalıkları bulunmayan Münevver ve Gülhan Kırmızı, köylüler tarafından Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İki kadın, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Olay yerini güvenlik şeridine alan jandarma inceleme yaparken, ölen 3 kişinin yakınları evin önünde gözyaşlarına boğuldu. Münevver Kırmızı'nın vücudunun sağ tarafı kısmen felçli kızı 29 yaşındaki İlkay Kırmızı ile Gülhan Kırmızı'nın kızı Nermin Kırmızı'yı, diğer yakınları teselli etmeye çalıştı. Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Emrullah Kırmızı'nın cesedi otopsi için Çaycuma Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Emrullah Kırmızı'nın dul olan Münevver Kırmızı ile daha önce aralarında gönül ilişkisi olduğu iddia edildi.