BIST 10.062
DOLAR 32,40
EURO 34,79
ALTIN 2.431,85
HABER /  MAGAZİN

Kocası değil en yakın arkadaşı

Aldatılma şokunu atlatan Arzu Balkan, ayrıldığı eşi Tamer Karadağlı ile ilişkisinde yepyeni bir sayfa açtı... Arzu Balkan eski kocasıyla ilişkilerini anlattı...

Abone ol

Kendisini aldattığı için Tamer Karadağlı'dan boşanan Arzu Balkan, TRT 1'de yayınlanan 'Ah Kalbim' adlı dizide eski eşiyle buluştu.

'Tamer eski dostum, çok şey paylaştık' diyen Balkan, ilişkilerinin şimdiki halini anlattı:

DOSTLUĞUMUZU DOYA DOYA YAŞIYORUZ

"Evliliğimizi yere basan bir şekilde bitirdik ve bu ilişkiyi dostluğa çevirdik. Ben de, Tamer de hiçbir zaman o gerginliğin sürmesine izin vermedik çünkü o gerginlik sürseydi sadece bize değil, kızımıza da çok büyük zararı olacaktı. Biz bunu olabildiğince yumuşak geçirmeye çalıştık. Şimdi de aramız daha iyi, dostluğumuzu doya doya yaşıyoruz. Tamer eski dostum, çok şey paylaştık. Hala en güvendiğim insanlardan biri. Çok temiz bir kalbi var."

BEKLEDİĞİMİN ÜSTÜNDE BABA MODELİ OLDU
"Yakın oturuyoruz ve rahat görüşebiliyorlar. Güzel bir baba-kız ilişkileri var. Zeyno bir yerini yaralayıp eve gelse 'Babam nerede' diye ağlıyor. Gerçekten beklediğimin üstünde bir baba modeli oldu."

KONTROLLÜ OLMAYA ÇALIŞIYORUM

"Kontrollü olmaya çalışıyorum çünkü aşırı duyguların kendim dahil kimseye yararı yok. Çok öfkelenirsem kendime de zarar veriyorum, içim içimi yiyor, uykularım kaçıyor, midem ağrıyor. Sinirlenip, öfkelendiğim de bir yere kapanır ağlarım. Sonra kendimi toparlayıp ne yapmam gerektiğini düşünürüm."