BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Kocaman bu fotoğrafla sahaya çıkacak

Aykut Kocaman takımını penaltılarının verilmediğini iddia ettiği bu fotoğrafla futbolcularını Galatasaray'a karşı motive ediyor.

Abone ol

Aykut Kocaman, ilk G.Saray maçındaki tartışmalı penaltı pozisyonunun fotoğrafının odasında asılı olduğunu itiraf etti ve "Kaybedecek bir şeyleri olmayanlar, en tehlikeli gruptur" dedi

Sabah'tan Deniz Derinsu imzalı habere göre Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman dün Samandıra'da gazetecilerle sohbet toplantısı yaparak Galatasaray maçı öncesi düşüncelerini paylaştı. İlk maçta verilmeyen penaltı pozisyonundan, Emre Belözoğlu'nun yokluğuna, şampiyonluk hesabından dibe vurulan Yeni Malatya maçına kadar tüm detayları virgülüne dokunmadan Kocaman'ın cümleleri ile size sunuyoruz... "Şampiyonlar Ligi'nden ayrılmak benim için ve kulüp açısından büyük bir sıkıntıydı. Onun yükünü üstümüzde taşıdık. Yeni Malatya maçına kadar devam etti bu süreç. Dip mi değil mi diye sorarsanız, dip Yeni Malatya maçıdır."

BURSASPOR KOPTU
"Ondan sonra bambaşka bir seyir var, 8 tane arka arkaya kazanılmış lig maçı var. Bir de kupada bir maç var. Önemli olan bu seriyi ne kadar sürdürebileceğimiz. Bursaspor artık kalan süre açısından puan farkıyla arkada kaldı. Biz bu toparlanmayı hesaplarken, rakibimizin ne kadar kaybedebileceğini de düşünmek lazım." "Hatalarımı söyleyebilen bir insanım. Mutlaka önemli bir süreç Fenerbahçe teknik direktörlüğü. En büyük dönüşüm futbolcu grubumuzun reaksiyonunda oldu. Bireysele yakın düşünen grubumuz bu son dönemlerde böyle olmayacağını olaylara bir grup olarak reaksiyon vermenin daha doğru olacağını düşündü. Oyuncuların rolü de büyük. Bu gidişatta en büyük rol oyuncuların mesleki anlamda gösterdiği doğru reaksiyon. İşler kötü gittiğinde üstleniyoruz."

İKİ MAÇTA HATA YAPTIM
"İlk maç beklentilerin ötesinde cereyan etti. O maçta bir pozisyonun fotoğrafını odama astım, her zaman gözümün önünde duruyor. Net bir penaltı vardı, penaltı verilseydi nasıl olurdu maç. Ceza sahasında Sabri'nin Dia'ya yaptığı hareketin fotoğrafı, net penaltıydı." "Yerli antrenör konusunda en katı kulüp Fenerbahçe gibi gözüküyordu. Ancak artık yerli çalıştırıcıların büyük takımlara katkı vereceği dönem başladı. Fenerbahçe'nin içinden gelmem küçük bir avantaj sağladı."