BIST 10.677
DOLAR 32,23
EURO 34,97
ALTIN 2.419,22
HABER /  GÜNCEL

Tatlıses, soruşturmasında silahlı kovalamaca

İbrahim Tatlıses'e yönelik saldırı ile ilgili Kurtköy'de yapılan arama sırasında, silahlı kovalamaca olayı yaşandı.

Abone ol

İbrahim Tatlıses'e yönelik silahlı saldırı ile ilgili soruşturma kapsamında Polis, olayın zanlılarından Abdullah Uçmak'ın Kurtköy'deki evinde arama yaptı.

İbrahim Tatlıses'e yönelik silahlı saldırı ile ilgili soruşturmayı yürüten İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, dün akşam saatlerinde Kurtköy Esenşehir Mahallesi Lale Sokak'ta bulunan 7 katlı binanın 6.katındaki daireye baskın yaptı.

İbrahim Tatlıses'e yönelik silahlı saldırı olayı ile ilgili operasyonlar kapsamında gerçekleştirilen baskında, olayın zanlılarından Abdullah Uçmak gözaltına alındı. Polis binada ve evde geniş çaplı incelemelerde bulundu. Evdeki aramalar saat 00.30'a kadar sürdü. Aramaları tamamlayan polis, evden çok sayıda delil torbası ile çıktı.

Uçmak'ın komşusu, "Yaklaşık 20 gündür o şahsı görüyordum. Kısa süre önce taşındıklarını biliyorum. Olayla ne tür bir ilişkisi var bilmiyorum. Sadece eve girip çıkarken birkaç kez karşılaştık." dedi.

SİLAH SESLERİ DUYULDU

Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Abdullah Uçmak'ın evde aramalarını sürdürürken site içerisinde silah sesleri duyuldu. Site çevresinde güvenlik önlemi alan resmi polisler silah sesleri üzerine harekete geçti. Sivil polislerin site çevresinde 3 kişiyi kovaladığı görüldü. Resmi polislerin de yardımıyla 2 kişi kovalamaca sonucu yakalandı. Yakalanan zanlılar yere yatırılarak kelepçelendi ve polis araçlarına bindirildi. Diğer zanlı ise aramalara rağmen bulunamadı. Yaşanan hareketli dakikalardan sonra olay da aydınlandı. Polisin oto hırsızlıklarına yönelik operasyon düzenlediği anlaşıldı.