BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 35,03
ALTIN 2.324,78
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kocaeli'de dinlenme tesisinde dehşet! Ölü ve yaralılar var

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı

KOCAELİ'de TEM Otoyolu'nda yer alan bir dinlenme tesisine dalan cip ortalığı savaş alanına çevirdi. Kaza 1 kişi hayatını kaybetti, 2’si ağır 8 kişi yaralandı.

Abone ol

Kaza, Kocaeli’nin Çayırova ilçesi TEM Otoyolu Şekerpınar Gişeleri mevki'inde bulunan dinlenme tesisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ankara istikametinde seyir halinde olan Naci A. idaresindeki 65 NV 246 Nissan marka cip, bir anda yoldan çıkarak dinlenme tesisine daldı. Cip tesiste park halinde bulunan 3 otomobile çarpıp yayaların arasına daldı. Naci A. daha sonra aracından inerek elindeki bıçakla kendisine zarar vermeye çalıştı. Kazada Naci A., eşi Semra Kahramanoğlu A. ve yayalar ve cipin çarptığı otomobillerde bulunan toplam 8 kişi yaralandı.

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı. Ekipler tarafından cipin çarptığı 34 DEE 916 plakalı otomobilin sürücüsü Afganistan uyruklu Khalı Amanullah’ın hayatını kaybettiği belirlendi.


2 yaralının hayati tehlikesi bulunuyor
Ekipler tarafından çevredeki hastanelere kaldırılan 8 yaralıdan 2’sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olay yerine intikal eden polis ekipleri tarafından yapılan incelemelerin ardından Khalı Amanullah’ın cansız bedeni morga kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Çay kahve olarak içiliyor! Düzce'de özel ekip üretti fiyatı dudak uçuklattı
Foto Galeri Çay kahve olarak içiliyor! Düzce'de özel ekip üretti fiyatı dudak uçuklattı Galeriye Gözat