BIST 9.984
DOLAR 32,40
EURO 34,80
ALTIN 2.434,66
HABER /  MAGAZİN

Klarnetçi Deniz Sekiyi seçti

Hüsnü Şenlendirici, karısı ile sevgilisi arasında seçimi yaptı. Şenlendirici boşanıyor...

Abone ol

Ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici, şarkıcı Deniz Seki ile ilgili haberlerin ardından ailesiyle karakolluk olunca soluğu ABD’de almıştı. Yolculuk öncesi gazetecilerin boşanma ile ilgili sorusuna “Döndüğüm de karar vereceğim” demişti.

Şenlendirici yeni dünyada bir de konser verip stres atarken, aşk yaşadığı Deniz Seki de yanındaydı.. Önceki gün ABD’den dönen Şenlendirici, Atatürk Havalimanı’nda “Kararınızı verdiniz mi, eşiniz mi yoksa Deniz mi?” sorusuna “Ben de merak ediyorum” cevabını vermişti.

Herkes ünlü klarnetçinin kafasının hala karışık olduğunu düşünüyordu. Ancak o çoktan kararını vermişti. Gelir gelmez soluğu avukatı Aydın Kurban’ın yanında almıştı. Şenlendirici, eşini değil, sevgilisi Deniz Seki’yi seçmişti.

BOŞANMA KARARI ALDI

Hüsnü Şenlendirici, Şişli Aile Mahkemesi’ne başvurdu. 1994 yıllında evlendiği eşinden iki çocuğu olan sanatçı, 12 yaşındaki oğlu Ergin’in velayetini istedi. 5 aylık kızı Naz’ı ise Nazire Hanım’a bıraktı. Aile yakınlarının kararından vazgeçirmek için araya girmesi de Şenlendirici’yi ikna etmedi.