BIST 10.173
DOLAR 32,29
EURO 34,94
ALTIN 2.449,89
HABER /  SPOR

Feneri şampiyon yapardım

Vestel Manisaspor'un ve A Milli Takım'ın eski teknik direktörü Ersun Yanal ilginç açıklamalar yaptı.

Abone ol

Daha önce kavgalı olduğu Star TV'nin programcısı Serhat Ulueren ile yayına çıkan Yanal, hakkındaki teşvik iddialarından Fenerbahçe'nin teklifine kadar ilginç açıklamalarda bulundu. İşte satırbaşları...

* Hakan Şükür ile yaşadığımız gereksiz bir tartışmaydı. Medyanın bu olayı abarttığını düşünüyorum. Biz tamamen taktiğimizi değiştirip uzun forvetle oynamak istemedik. Hakan varsa oynamalı, onu kulübede oturtmak olmazdı. Oynatmadığım için pişman değilim. Hakan'la aramızda da bir küskünlük yok. En son Galatasaray-Vestel maçında görüştüm.

'KALSAM ALMANYA'YA GİDERDİK'
* Ben olsaydım Milli Takım, Almanya'ya Dünya Kupası'na giderdi. Teknik adam değişikliği gereksizdi. Kısa süre içinde bir teknik direktörün yapabileceği çok fazla bir şey yok. İsviçre maçındaki olayları yaşasaydım bir teknik adam olarak görevde kalmazdım.
* F.Bahçe'nin başında olsam şu an şampiyonluğumuzu ilan etmiştik. Türk antrenörlere şans verilecek her yerde başarılı olabileceğimize inanıyorum. A.Gücü ve G.Birliği'ndeyken F.Bahçe'den teklif aldım. Sözleşmem devam ediyordu. İstifa etmemi istediler, olmadı.
* Bizim Ankaragücü'nde bir prim sistemimiz vardı. Bunun dışında hiçbir yerden para almadım. Benim bu işle hiçbir ilgim yok. Teşvik priminden haberim yok. Bu olaylar üzerine çok üzüldük. Çok başarılı olduğumuz bir dönemde bunlar yaşandı. İddialar yakaladığımız başarımızın önüne geçti.