BIST 10.083
DOLAR 32,53
EURO 34,86
ALTIN 2.434,13
HABER /  GÜNCEL

Kızlar tecavüze kalkıştı

Dünya tersine döndü. Bu kez kızlar bir erkeği taciz etti.Üstelik bu olay Türkiye'de, Alanya'da yaşandı!

Abone ol

Dünya tersine döndü. Bu kez kızlar bir erkeği taciz etti. 2 çılgın kız, evine misafir olarak gittikleri arkadaşlarının ağabeyine tecavüze yeltenip, vücudunun her yerini ısırdı.

Uyurken üzerine atladılar

Dünya tersine döndü. Antalya'da 2 genç kız, bir erkeği taciz etti. "Demek ki tacizin de tacizcinin de kadını erkeği olmazmış" dedirten olay şöyle gelişti. Alanya'da oturan A.Ö., kız arkadaşları D.D. ve M.Ş.'yi evine davet etti. Misafirliğe gitmeden önce alkol alan 2 genç kız, eve sarhoş olarak geldi. O sırada, genç kızın ağabeyi C.Ö. odasında uyuyordu. Sarhoş kızlar, aniden odaya dalıp uyuyan gencin üzerine atladı. İddiaya göre, kızlar tecavüze yeltendikleri genci ısırdı. Bir anda neye uğradığını şaşıran genç adam, kızların elinden kurtulabilmek için uzun süre mücadele etti.

'İkisiyle başa çıkamadım'
Evdeki ilginç taciz devam ederken, yan odada uyuyan C.'nin kardeşi gürültüye uyandı. Odaya koşarak ağabeyini kurtarmaya çalışan genç kız da tacizci arkadaşları tarafından dövüldü. Sonunda C.'nin imdadına gürültüyü duyan alt kattaki komşusu Mustafa Sorguç yetişti. Genç adam çılgın kızların elinden kurtulurken, yaşadığı şoku uzun süre üzerinden atamadı. Olaydan sonra polise şikayette bulunan C.Ö.'nün "Uyurken bana saldırdılar. Tecavüzden kaçmak isterken her yerimi ısırdılar. Vücudum mosmor oldu. Uyku mahmurluğuyla ikisiyle birden başa çıkamadım" dediği öğrenildi.

(Takvim)