BIST 10.083
DOLAR 32,47
EURO 34,87
ALTIN 2.438,51
HABER /  MAGAZİN

Aldatma basın bülteninde

Golf turnuvasına ev sahipliği yapacak olan Belek Belediyesi ilginç bir basın bülteni geçti.

Abone ol

BU yıl 6'ncısı düzenlenecek olan Prof. Dr. Kaya Çilingiroğlu Golf Turnuvası'nda, Çilingiroğlu'nun kendisiyle aynı adı taşıyan oğlu Kaya Çilingiroğlu'nun eski eşi ünlü sanatçı Hülya Avşar ile sevgilisi Feraye Tanyolaç'ın biraraya geleceği belediyenin basın bülteni ile duyruldu.

Antalya'nın Serik İlçesi'ndeki golf alanlarıyla ünlü Belek Beldesi'nde bu yıl 6’ncısı düzenlenecek olan Prof. Dr. Kaya Çilingiroğlu Golf Turnuvası 4- 7 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Belek Belediyesi'nden bugün konuyla ilgili olarak Antalya'daki basın kuruluşlarına gönderilen basın bülteninde, “Belek Gloria Golf Kulüp'teki turnuvaya aralarında yabancılarında bulunduğu 300’den fazla golfçünün katılması bekleniyor'' denildi. 30 bin dolar para ödülünün dağıtılacağı turnuvanın ilginç bir buluşmaya da ev sahipliği yapacağı belirtilerek, şunlara yer verildi:

“Ünlü sanatçı Hülya Avşar, eşinin kendisini televizyoncu Feraye Tanyolaç ile aldatması sonucu evliliğine nokta koymuştu. Bu olaydan sonra Hülya Avşar ile Feraye Tanyolaç ilk kez Belek'te biraraya geliyor. Hülya Avşar, merhum kayınpederi Prof. Dr. Kaya Çilingiroğlu anısına düzenlenecek olan golf turnuvasının son gününde konser verecek. Turnuvaya Kaya Çilingiroğlu ve Feraye Tanyolaç ise yarışmacı olarak katılacak.''

Kaynak: www.milliyet.com.tr