BIST 10.083
DOLAR 32,46
EURO 34,81
ALTIN 2.440,43
HABER /  MAGAZİN

Oscar adayları belirlendi

Magazin Gazetecileri Derneği'nin "MGD 13. Altın Objektif Ödülleri-2005 Aday Adayları açıklandı.

Abone ol

Magazin Gazetecileri Derneği'nin geleneksel "MGD 13. Altın Objektif Ödülleri-2005 Aday Adayları açıklandı. Adaylar, 2 Mayıs'tan itibaren MGD'nin resmi internet sitesi www.mgdmagazin.com da yayınlandı. Finalist Aday'lar yine halkın 3474'e göndereceği SMS Oylarıyla belirlenecek. Magazin Gazetecileri Derneği'nin geleneksel "MGD 13. Altın Objektif Ödülleri-2005" töreni, 29 MAYIS 2006 tarihinde gerçekleştirilecek.

Magazin Gazetecileri Derneği'nin geleneksel "MGD 13. Altın Objektif Ödülleri-2005 Aday Adayları açıklandı. Sanat ve medya dünyasının büyük merakla beklediği ödüle aday isimler MGD'nin resmi internet sitesi www.mgdmagazin.com da açıklandı.

TÜRKİYE'NİN STARLARI, ZEKİ MÜREN ŞARKILARI PROJESİNDE BULUŞTU
MGD 13. Altın Objektif Ödülleri-2005 töreninde, "Zeki Müren- Bir Ses- 12 Nefes" projesinde, Sezen Aksu, Ajda Pekkan, Nilüfer, Sibel Can, Ata Demirer,Muazzez Ersoy, Özcan Deniz, Mehmet Ali Erbil, Kibariye, Sertab Erener ve Müzeyyen Senar-Metin Akpınar yer alacak. Bu projenin yapım ve organizasyonu, BKM'nin desteği ile, MGD ve İMAJ tarafından yapılacak.

ALBÜMÜN GELİRİ ÖNEMLİ VAKIF'LARA BAĞIŞLANACAK
Magazin Gazetecileri Derneği'nin 29 Mayıs 2006 tarihinde gerçekleştireceği ödül töreninde, sanat ve sanatçıya saygı, Türk müziğine katkı çerçevesinde gerçekleşecek olan Zeki Müren Şarkıları "Bir Ses 12 Nefes" Projesi ile de ayrıca sosyal bir amaca hizmet etmeyi hedeflediği belirtildi.

Türkiye'nin star yorumcularının seslendireceği şarkılar, bir CD ve DVD halinde, müzikseverlerin hizmetine sunulacak. Bu projenin CD ve DVD satışından elde edilecek gelirin bir bölümü, Türk Eğitim Vakfı, Mehmetçi Vakfı, Türk Böbrek Vakfı ve Kanser Araştırma Vakfı'na bağışlanacak.

ALTIN OBJEKTİF ADAY ADAYLAR İÇİN NASIL OY KULLANILACAK?
Magazin Gazetecileri Derneği'nin geleneksel "MGD 13. Altın Objektif Ödülleri-2005, ödüllerinin aşağıda belirlenen dal ve kategorilerde verilecek.

Müzik
Yılın En İyi Şarkısı
Yılın Yorumcusu
Yılın En İyi Çıkış Yapan Yorumcusu
Yılın Albümü
Yılın En İyi Video Klibi

Sinema
Yılın En İyi Filmi
Yılın En İyi Sinema Oyuncusu
Yılın En İyi Yönetmeni

Tiyatro
Yılın En İyi Tiyatro Oyunu
Yılın En İyi Tiyatro Oyuncusu

Moda
Yılın En İyi Modacısı
Yılın En İyi Mankeni

Televizyon
Yılın En İyi Dizisi
Yılın En İyi TV Dizi Oyuncusu
Yılın Haber-Tartışma Programı
Yılın En İyi TV Programı
Yılın En İyi Magazin Programı ;
Yılın En İyi Yerel/Bölgesel Televizyonu

Radyo
Yılın En İyi Radyo DJ
Yılın En İyi Radyo Programı
Yılın En İyi Radyosu
Yılın En İyi Yerel/Bölgesel Radyosu

Internet
Yılın En İyi İnternet Haber-Medya Portalı
Yılın En İyi İnternet Magazin Portalı

Basın Meslek Ödülleri Yarışması: MGD üyelerinin, yıl içinde, Gazete, Televizyon ve internet medyasında yaptıkları haberlerle ve bizzat aşvurdukları Basın Meslek Ödülleri Yarışması'nın değerlendirme kesin sonuçları, her yıl ödül töreninden önce açıklanmaktadır.