BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,81
ALTIN 2.399,00
HABER /  GÜNCEL

Kızınızı vermezseniz ben de evinizi yakarım!

23 yaşındaki genç sevdiği kızı vermeyen aileye bir ders vermek istedi ama kendi de az daha yanıyordu.

Abone ol

Trabzon'un Of ilçesinde bir kişinin, sevdiği kızı alamayınca kızın ailesinin evini arkadaşıyla kundakladığı ve yanarak yaralandığı belirtildi.

Geçen cumartesi günü ilçenin Sulaklı Mahallesi Lozan Caddesi'ndeki bir apartmanda çıkan yangın, vatandaşlar ile itfaiye ekiplerince söndürüldü. Binada zarara yol açan yangının ardından polislerce başlatılan çalışmalarda, yangının kundaklama sonucu çıktığı belirlendi.

Kundaklamanın söz konusu apartmanda oturan ve öğrenci olduğu öğrenilen N.U. (19) ile evlenmek istediği belirtilen Tamer T. (23) ile kendisini otomobille olay yerine getiren arkadaşı Cumhur D. (34) tarafından gerçekleştirildiği yönünde bilgi alındı.

Görgü tanıklarının ifadesinden yola çıkılarak yapılan çalışmalarda, zanlılardan Tamer D'nin apartmanı benzin dökerek kundakladığı sırada kendisinin de vücudunun çeşitli yerlerinden yanarak yaralandığı ortaya çıktı.

Bunun üzerine bölgedeki hastanelerde araştırma yapan polis, Tamer T'nin Vakfıkebir Devlet Hastanesindeki müdahalenin ardından hayati tehlike kaydıyla Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesine sevk edildiğini belirledi.

Cumhur D, bir otele düzenlenen operasyonda gözaltına alındı.

İfadesinde, kundaklama olayına karışmadığını ve olaydan haberi olmadığını, Solaklı Vadisi'ndeki HES'lerde çalışan taşeron bir firmanın patronunun oğlu olan Tamer T'nin apartmanı kundaklayacağını bilmediğini savunan Cumhur D. serbest bırakıldı.

Halen hastanede tedavisi sürdüğü için ifadesi alınamayan Tamer T'nin kundaklanan apartmanda oturan N.U'yu bir süre önce ailesinden istediği ancak ailenin öğrenci olduğu için kızın evlenmesine karşı çıktığı öğrenildi.