BIST 10.231
DOLAR 32,34
EURO 34,79
ALTIN 2.389,84
HABER /  GÜNCEL

Kızınızı satın aldım

5 gündür kızları kayıptı.. Eve gelen teleon anne ve babayı şok etti.

Abone ol

Samsun'da 5 gündür kayıp olan 17 yaşındaki genç bir kızın ailesini arayan kimliği belirsiz bir kişi, kızlarını bir kadının kendisine 5 bin YTL'ye sattığını iddia etti. Telefon karşısında şok olan aile, soluğu Samsun Adliyesi'nde aldı.

Edinilen bilgiye göre, Kadifekale Mahallesi'nde oturan 17 yaşındaki Nuray Turun, 5 gün önce saat 13.00 sıralarında, "Kız arkadaşıma gidiyorum" diyerek evinden ayrıldı. Kız arkadaşına gitmediği öğrenilen Nuray Turun, evine dönmeyince, Turun ailesi ne yapacağını şaşırdı. 4 çocuk annesi Perihan Turun (52) ve Turgut Turun (51), kayıp kızlarının bulunması için polise ve savcılığa başvurdu.

Kızlarının hayatından endişe ettiklerini belirten gözü yaşlı anne-baba, yetkililerden yardım istedi. Ailenin kızlarını aradığını öğrenen kimliği belirsiz bir kişi evlerine telefon açarak, Nuray Turun'u, Türkan S.'den 5 bin YTL karşılığında satın aldığını iddia etti. Olay karşısında şok olan Turun ailesi Türkan S.'den ve kızını kaçıranlardan şikayetçi oldu ve tekrar Samsun Adliyesi'ne giderek savcıya suç duyurusunda bulundu.