BIST 10.224
DOLAR 32,31
EURO 34,82
ALTIN 2.386,45
HABER /  GÜNCEL

Bıçaklandı, herkes seyretti

Banka çıkışında bıçaklı saldırıya uğradı. Ama herkes olayı seyretti...

Abone ol

Mersin Barosu'na kayıtlı Avukat Ahmet Yılmaz, banka çıkışında kimliği henüz saptanamayan bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Zanlı, yaralı halde boğuştuğu Yılmaz'ın poşet içindeki 6 bin YTL'sini gasp edip kaçtı. Yaralı avukat, "Herkes olayı seyretti" diyerek tepki gösterdi.

Olay, bugün saat 11.30 sıralarında Camii Şerif Mahallesi Garanti Bankası Şubesi önünde meydana geldi. 40 yaşındaki Avukat Ahmet Yılmaz, bankadan çektiği 6 bin YTL'yi poşete koyarak dışarıya çıktı. Bu sırada arkasından gelen 20- 25 yaşlarındaki bir erkek, Yılmaz'ı sırtından bıçakladı. Kanlar içinde yere yığılan Yılmaz, ayağa kalkarken üzerine atlayan zanlı ile boğuşmaya başladı. Zanlı, Yılmaz'ı sol kolundan da bıçaklayıp etkisiz hale getirerek elindeki içerisinde 6 bin YTL bulunan poşeti alarak kaçtı. Bu sırada poşetteki paraların bir miktarı da yere savruldu. Bu halde zanlının peşinden koşan Avukat Yılmaz, aldığı darbelerle güçsüz düşünce durdurduğu bir taksiye binerek Mersin Devlet Hastanesi'ne gitti. Hayati tehlikesi bulunmayan Yılmaz, tedaviye alındı.

Hastane polisine olayla ilgili ifade veren Yılmaz, bankadan çıktıktan kısa süre sonra sırtından bıçaklandığını belirterek, "Aldığım darbe ile yere düştüm. Kalkıp, zanlı ile boğuşmaya başladım. Sol kolumdan ikinci kez bıçaklayıp elimdeki parayı gasp edip kaçtı. Ardından bir süre koştum ama yakalayamadım. Elinde bıçak olduğu için etraftan kimse de yardımcı olmadı, herkes seyretti" dedi.

Yılmaz'ın verdiği eşgal üzerine zanlının yakalanması için soruşturma başlatıldı.