BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,87
ALTIN 2.428,85
HABER /  MEDYA

Kısmetse Olur kim koruma altında kim elenecek?

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi, hangi gelin ve damat adayı koruma altına alındı? Kismetse Olur'da yeni yarışmacılar kim olacak?

Abone ol

Kısmetse Olur 21 Kasım eleme gecesi kim elendi sorusunun yanıtını verecek. Peki Kısmetse Olur'da bu hafta SMS oylaması sonucu hangi gelin adayı ve damat adayı koruma altına alındı?

Kısmetse Olur yarışmasında 20 Kasım cuma akşamı koruma altına alınan isimler belli oldu. Bu hafta Kısmetse Olur yarışmasında iki yeni yarışmacı bulunuyordu. Damat adaylarından Yasin ve gelin adaylarından Burçak yarışmaya dahil olmuştu.

Burçak ve Yasin ilk hafta koruma altına alınma şansı elde edemedikleri ise cumartesi akşamı elenme ihtimali en yüksek isimler oldular.

KISMETSE OLUR KİM ELENECEK? - KORUMA ALTINA ALINAN GELİN ADAYI KİM?

Kısmetse Olur evinde önce SMS oylaması sonucunda koruma altına alınan gelin adayının ismi açıklandı. Emre ile aşk yaşayan Ayça halk oylaması sonucunda bu hafta koruma altına alınan gelin adayı oldu. Cumartesi akşamı yapılacak ve 'kim elendi' sorusunun yanıtını verecek elemede Ayça korumada olacağı için elenemeyecek.

KISMETSE OLUR - KORUMA ALTINA ALINAN DAMAT ADAYI KİM?

Kısmetse Olur'da bu hafta damat adaylarından kimin koruma altına alınacağı büyük merak konusuydu. Emre mi yoksa yeni bir aşka adım atan ve bu haftayı hayli olaylı geçiren Erdem mi?

SMS oylaması sonucunda cumartesi akşamı koruma altında olup elenemeyecek isim yine Emre oldu.

MELİS ERDEM'İ TACİZ ETTİ

Kısmetse Olur son bölümde yine Melis krizi vardı. Melis, Erdem'i resmen taciz etti. Sonunda muradına erip Erdem'i dansa da ikna etti. İşte Kısmetse Olur'daki Melis Erdem vakası.