BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Kısmetse Olur 20 Kasım'da kim elendi açıklıyoruz

Kısmetse Olur'dan bu hafta kim elendi sızdı. Kismetse Olur 20.11.2016 pazar gecesi eleme var. Peki kim elendi ve yeni gelen damat adayı kim oldu? İşte Kısmetse Olur 20 Kasım elemesine dair bilgiler.

Abone ol

Kısmetse Olur evinde 20 Kasım Pazar gecesi kim elendi sorusunun yanıtı günler öncesinden yine sızdı. Kısmetse Olur'da bu hafta damatlar evinden bir isim elenecek. Yerine gelen ise geçen sezon yarışmacılarından Boğaçhan Tuzcu olacak.

Kısmetse Olur reytinglerdeki kan kaybını durdurmak için sürekli format değiştiriyor. Yine değişiklikler var. Artık kral ve kraliçe seçimi olmuyor. Bunun dışında bir de her hafta eve eski yarışmacılardan isimler girecek ve onlardan hangisinin kalacağına adaylar oylarıyla karar veriyor.

KISMETSE OLUR 20 KASIM KİM ELENDİ?

Bu sorunun yanıtı da belli. Çekimleri önceden yapılan Kısmetse Olur evinde 20 Kasım gecesi elenen isim erkekler evinden olacak. Damat adaylarından Okan Altınok eve vedan eden isim.

kismetse olur kim elendi 20 kasim okan altınok kimdirOkan Altınok Amasya Merzifon'dan yarışmaya katılmıştı. Eve sırtına vurduğu elma ve soğan çuvalı ile gelmiş ve kendini çiftçi olarak tanıtmıştı. okan altınok kimdir kismetse olur kim elendi 20.11.2016Okan Altınok eve Onur'un elenmesinin ardından dahil olmuştu. 27 yaşındaki Okan Altınok Gamze'ye talipli olarak gelmişti.

KISMETSE OLUR BOĞAÇHAN TUZCU KİMDİR?

boğaçhan tuzcu kimdir geçen sezon kısmetse olur yarışmacılarıKısmetse Olur evinde Okan Altınok'un elenmesinin ardından eve yeni gelen damat adayı eski yarışmacı olacak. Geçen sezonun yarışmacılarından Boğaçhan Tuzcu erkekler evine girecek.

boğaçhan tuzcu kimdir nereliBoğazhan Tuzcu 24 yaşında ve Marmaris'te yaşıyor. Çanta üzerine bir butik sahibi olan Boğaçhan Tuzcu aşçılık üzerine eğitim almış. Anne ve babası ayrı yaşayan Boğazhan Tuzcu ikizler burcu. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm İşletmeciliği mezunu olan Boğaçhan Tuzcu, geçen sezon çok hızlı elenmişti.

KISMETSE OLUR EVİNDE KAVGA
Kısmetse Olur 'un dün yayınlanan bölümünde Gamze Taşkın, Hazal ve Semih'in karakalem tablosunu yırtmıştı. Bugünkü bölümde ise resmin yırtıldığını gören Semih çok sinirlendi. Öfkesine hakim olamayan Semih, Gamze'nin resmini parçaladı. İşte Kısmetse Olur evinde yaşananlar;

KISMETSE OLUR ADNAN DİDEM'E YÜZÜK TAKTI

Kısmetse Olur evinde haftanın olayı da bu oldu. Evlilik teklifine yanaşmayan Adnan Kızıltaş sevgili olduğu Didem'e yüzük taktı. Ancak bu yüzüğün evlenme teklifi ile ilgisi yok.

KISMETSE OLUR'DA HAFTANIN KAVGASI HAZAL

Kısmetse Olur evinde Semih ile ayrılan Hazal kavgaları ile bunalımları ile haftanın en agresif ismi oldu. Bu arada yeri gelmişken dedikoduyu da aktaralım. Önümüzdeki hatfa Semih ve Hazal barışıyor. Semih geri adım atıyor ve Hazal'a bir sürpriz hazırlıyor.