BIST 10.241
DOLAR 32,21
EURO 34,69
ALTIN 2.447,36
HABER /  GÜNCEL

Gülben Ergen boşanıyor mu Erhan Çelik evi terketti

Gülben Ergen ve Erhan Çelik boşanıyor mu? Renkli Sayfalar programında Erhan Çelik'in evi terkettiği ve Gülben Ergen ile boşanacakları öne sürüldü.

Abone ol

Gülben Ergen ve televizyoncu eşi Erhan Çelik aşkının bittiği ve boşanacakları iddia edildi. Gülben Ergen ve Erhan Çelik boşanıyor iddiasını ortaya atan da Renkli Sayfalar programı oldu.

Canlı yayında 'son dakika' haberi olarak duyurulan haberi Gülben Ergen de yalanlamadı.

Ünlü sanatçıdan gelen açıklama evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığını ortaya koydu.

ERHAN ÇELİK EVİ TERKETTİ

gülben ergen ve erhan çelik boşanıyorİddiaya göre Erhan Çelik edilen kavga sonrasında kapıyı vurup gitti. Gülben Ergen ile yaşadığı evi terkeden Erhan Çelik'in başka bir yerde kaldığı söyleniyor.

GÜLBEN ERGEN NE DEDİ?

Gülben Ergen boşanacakları haberlerini yalanlamadı. Ergen Renkli Sayfalar programına şu açıklamayı yaptı;

- Çocukların ara dönem tatili var. 8 gün 3 oğlumla ABD'ye gidiyorum. Cevap hakkımı dönüşüme saklıyorum.

Gülben Ergen ABD dönüşü kararını vereceğini belirken Erhan Çelik de snapchat'ten Silbaştan şarkısını paylaşarak mesaj verdi.

GÜLBEN ERGEN'İN SON PAYLAŞIMI

gülben ergen ve çocukları
Gülben Ergen instagram hesabından son olarak çocukları ile bu fotoğrafı paylaştı. Ergen'in 'kaliteli yalnızlık sahte kalabalıktan çok daha iyidir' sözünü paylaşmış olması ise manalı oldu.

ERHAN ÇELİK YÜZÜĞÜ ÇIKARTTI MI?

erhan çelik kimdir gülben ergenErhan Çelik'in bir süredir evlilik yüzüğünü takmadığı da ortaya çıktı. Erhan Çelik'in instagramında yer alan TRT ana haberdeki bu fotoğrafında da yüzük görünmüyor. gülben ergen erhan çelik boşanıyorErhan Çelik özel hayatı kadar iş hayatında da sıkıntılı. TRT'de sunduğu ana haberin reytingleri çakılırken, programı İstanbul'a taşımıştı.

ERHAN ÇELİK VE GÜLBEN ERGEN EVLİLİĞİ
Gülben Ergen 3 oğlunu dünyaya getirdiği Mustafa Erdoğan ile evliliğinden sonra sürpriz bir aşka yelken açmıştı.gülben ergen ve erhan çelik evlilik boşanma Kanal 7 anchormanliği ile ünlünen televizyon sunucusu Erhan Çelik ile aşk yaşamaya başlamıştı. Erhan Çelik de eşinden boşanıp Gülben Ergen ile evlenmişti.