BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Kıskanç koca eşini haşladı

Eşi tarafından terk edilen kıskanç koca başkasına yar etmem dediği eski karısının yüzünü haşladı.

Abone ol

Osmaniye'de, geçen 18 Ocak'ta, kendisini terk eden eşi 35 yaşındaki Hatice Solak'ı uyuşturucu verip etkisiz hale getirdikten sonra yüzüne kaynar su dökerek yakan 38 yaşındaki Erdal Solak yakalandı. Tedavisi süren Hatice Solak, “Eşim yüzümü başkasıyla evlenmeyim diye yaktı” dedi.

Olay, Adnan Menderes Mahallesi'nde meydana gelmişti. İddiaya göre, 6 çocuk annesi Hatice Solak, hırsızlık başta olmak üzere birçok suçtan sabıkası bulunan ve uyuşturucu bağımlısı eşi Erdal Solak'ın kendine attığı dayaklardan bıkıp, annesinin evine döndü. Bir süre sonra Erdal Solak, 14 yaşında iken kaçırdığı eşini ‘bir daha dövmeyeceğine söz vererek’ evine getirdi. Ancak Solak, eşine zorla kokain verdi. Öfkeli koca, ocakta tencereyle kaynattığı suyu da uyuşturucunun etkisiyle kendinden geçen eşinin yüzüne döktü. Kaynar suyla yanan kadın çığlıklar atarken Solak, av tüfeğiyle “Kardeşini de öldüreceğim” diyerek kaçtı.

Komşularının ihbarı üzerine gelen sağlık ekiplerinin Osmaniye Devlet Hastanesi'ne götürdüğü Hatice Solak tedaviye alındı. Öfkeli koca, Mimar Sinan Mahallesi'nde oturan kayınbiraderi Sinan Kurt'u da av tüfeğiyle ayaklarından yaralayıp, ortadan kayboldu. Osmaniye Devlet Hastanesi'nde yanık ünitesi olmadığı için taburcu edilen ve annesinin evinde acılar içinde kıvranan Hatice Solak, annesi Ulkiye Kurt'un feryadı üzerine Vali Zübeyir Kemelek'in girişimiyle Osmaniye Devlet Hastanesi'ne yatırıldı.

ÖFKELİ KOCA YAKALANDI

Yeşil Kart da çıkartılan yüzünde birinci derecede, göğsü ve beline kadar üçüncü derecede yanan Solak tekrar tedaviye alındı. Jandarma tarafından hastanede koruma altına alınan Solak'ın kayıp eşi, dün yakalandı. Kayınbiraderini vurduğu tüfekle ele geçirilen Solak, ifadesinde suçlamayı kabul etti. Solak, hakkındaki işlemlerin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Hastanede tedavisi devam eden Hatice Solak, eşinin tutuklanmasıyla rahat nefes aldı. Solak, eşinin olay günü oturdukları üç katlı evin damından kendisini atma girişiminde bulunduğunu da ifade ederek, “Olaydan önce sürekli zorla uyuşturucu veriyordu. Ayrıca sürekli dövdüğü için terk edip annemin evine yerleştim. Ayrıldıktan sonra benim başkasıyla evlenmemem için yüzümü kaynar suyla yaktı” diye konuştu.