BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,89
ALTIN 2.443,28
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kırşehirspor'a yeni teknik direktör

Kırşehirspor Teknik Direktör boşluğunu, Kırşehirli Sinan Özdoğan'la anlaşarak giderdi.

Abone ol

Özdoğan'ın yardımcılığına ise yine Kırşehirli olan Ali Uçar, Halit Kılıç ve Hakan Koçak getirildi.

Daha önce anlaşılan Teknik Direktör Avni Okumuş'un görevinden ayrılmasıyla, takımı üç gün Ali Uçar, Hakan Koçak ve Halit Kılıç çalıştırmıştı. Kırşehirspor Kulübü Başkanı İbrahim Kaya'nın önceden görüştüğü antrenör Sinan Özdoğan, iki gün müsaade aldıktan sonra Cuma günü tekrar başkanla görüşerek anlaşma sağladı.

Kırşehirspor'un alt yapısından yetişen ve uzun süre A takımda kalecilik ve takım kaptanlığı yaptıktan sonra futbolu yeşil-beyazlı forma altında bırakan Sinan Özdoğan, futbolu bıraktıktan hemen sonra Kırşehirspor'da 2002-2003 sezonunda 3.ligde Teknik Direktör Cevdet Uzunköprü'nün yardımcılığını yaparak antrenörlük kariyerinin ilk senesinde Kırşehirspor'da şampiyonluk yaşamıştı.

Özdoğan daha sonra Ünyespor'da 3. ligde antrenör olarak şampiyonluk, 2. ligde play-off'a çıkma başarısı yaşadı. Teknik Direktör Sinan Özdoğan geçen sezon Yimpaş Yozgatspor'da kaleci antrenörü olarak görev yaptı. Teknik direktörlük görevine getirilen Sinan Özdoğan verilecek destekle Kırşehirspor'da başarılı olacaklarını belirtti.

Özdoğan, "Bu şehirde doğdum, bu şehirde büyüdüm ve Kırşehirspor'un alt yapısından başlayarak A takımda kalecilik, takım kaptanlığı ve yardımcı antrenörlük görevinde bulundum. Şuan da, başkanımızın ve şehrimizin isteğiyle bana önerilen teknik direktörlük görevini kabul ettim. Antrenör arkadaşlarım Ali Uçar, Halit Kılıç ve Hakan Koçak'la iyi bir ekip oluşturarak ve bizlere verilecek desteklerle başarılı olacağımızdan eminim" şeklinde konuştu.

Teknik kadro olarak görevlerini tam yapacaklarını vurgulayan Özdoğan, "Şehrimizin de vereceği destekle Kırşehirspor'u layık olduğu yerlere getirmek için gayret sarf edeceğiz. Antrenör olarak ve futbolcu olarak şampiyonluklar yaşadım. Şampiyon kolay olunmuyor. Şampiyonluk yaşadığımız tüm takımlarda şehir kenetlenmişti, Kırşehir'de de bu sinerji ortaya çıkarsa başarıyı hep birlikte yakalarız. Özlenen Kırşehirspor için bizler sahada antrenör ve futbolcu arkadaşlarımla beraber elimizden gelen tüm mücadeleyi vereceğiz. Şehrimizin kıpırdanmasıyla da büyük başarılar yaşarız" ifadelerini kullandı.

Kırşehirliler ve yeşil-beyazlı taraftarlar ise Kırşehirspor'da göreve getirilen Sinan Özdoğan, Ali Uçar, Halit Kılıç ve Hakan Koçak'ın yerinde bir karar olduğunu belirterek, verilecek desteklerle şehrin öz çocukları olan Özdoğan, Uçar, Koçak ve Kılıç'tan oluşan ekibin başarılı olacaklarına inandıklarını söylediler.