BIST 10.173
DOLAR 32,28
EURO 34,97
ALTIN 2.446,37
HABER /  GÜNCEL

'Oğlumuzu öldürdüm çok üzgünüm'

Kumar oynamasına sinirlenen oğlunu bıçaklayarak öldürdü, ardından acı haberi telefonla eşine iletti.

Abone ol

Kumar oynamasına sinirlenen oğlunu bıçaklayarak öldürdü, ardından acı haberi telefonla eşine iletti.

Adana'nın Yüreğir ilçesi D-400 karayolu üzerinde bulunan yem fabrikası önünde 17 Mayıs'ta oğlu Serkan Toğaç'ı (23) bıçaklayarak öldürdükten sonra polisi arayarak teslim olan Hasan Toğaç, Adana 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmaya başladı.

"BENİ DÖVDÜ"

Kumar oynadığı için oğluyla kavga ettiklerini, oğlunun kendisini dövmesi üzerine istemeyerek evlat katili olduğunu belirten Toğaç'ın "Olay günü kumar yüzünden bana sinirlendi. Aracı üzerime sürüp çarptı. Sonra, küfür edip beni dövmeye başladı. Ben de korkutmak için araçtaki bıçağı aldım. Sonra nasıl oğlumu öldürdüm bilmiyorum. Kan görünce olayın farkına vardım. Oğlumu kurtarmak için 112'yi aradım. Ardından eşimi arayıp oğlumuzu öldürdüğümü söyledim. Çok üzgünüm" dediği öğrenildi.

"KOCAMDAN ŞİKAYETÇİ DEĞİLİM"

Toğaç'ın eşi Gülşen Toğaç da eşi için tanıklık yaptı. Eşinin kumar oynadığını doğrulayan Gülşen Toğaç, "Eşim kumar oynar ama evini de ihmal etmez. Daha önce de kumar yüzünden oğlum babasıyla kavga etmişti. Olaydan sonra eşim beni telefonla arayıp oğlumuzu bıçakladığını söyledi" diyerek eşinden şikayetçi olmadı.

Mahkeme heyeti, katil zanlısı Toğaç'ı akli dengesinin yerinde olup olmadığının belirlenmesi için Adana Dr. Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk etti.

HALK PLAJINDA KADINLAR BİRBİRİNE GİRDİ!.. AYRINTILAR DİĞER SAYFADA..

[PAGE]

Muğla'nın Marmaris İlçesi'ndeki bir halk plajında, çoğunluğu kadınlardan oluşan iki grup arasında voleybol oynama yüzünden çıkan kavga, karakolda bitti. Polis ve zabıta ekibiplerinin güçlükle ayırdığı kavga nedeniyle rahatsız olan bazı tatilcilerle turistler plajı terketti.

Yurdagül A. (52), dört kız yeğeniyle birlikte Marmaris, Atatürk Caddesi'ndeki mavi bayraklı Halk Plajı'nda gitti. Denize girip, güneşlenen Yurdagül A., bir ara plajda voleybol oynayan Damla B. (24) ve kardeşleri Ömer B. (23) ve Mesude B.'yi (21), rahatsız olduğunu söyleyerek uyardı. Ancak, iddiaya göre üç kardeş, uyarıya aldırış etmeyerek oynamaya devam etti.

Halalarının uyarısının dikkate alınmamasına sinirlenen Aysel A. (21), Alev A. (22), Tuğçe A. (21) ve Melisa A. (15), voleybol oynayan üç kardeşe, “Duymadınız mı? Niye burda top oynuyorsunuz? Hadi uzayın bakalım” diyerek tepki gösterdi. Voleybol oynayan üç kardeşin, “Size mi soracağız, nerede oynayacağımızı?” diye yanıt vermeleri üzerine, tartışma çıktı.

Tartışma uzadı, her iki gencin yakınları da kavgaya karışınca ortalık bir anda savaş alanına döndü. Kayserispor PAF Futbol Takımı oyuncusu Ömer B., çevredeki vatandaşlar tarafından sakinleştirildi. Kadınların saç saça baş başa kavgasını polisler ve plajın karşındaki Marmaris Belediyesi'nde görevli 20 zabıta memuru müdahale etti. Kavga sırasında yere düşerek, hafif yaralanan Yurdagül A., kavgayı ayırmaya çalışan zabıtalara “Başbakanlık Müsteşarlığı'nda çalıştım. Bizimle neden ilgilenilmiyor? Bize saldırdılar, davacıyım” diyerek, tepki gösterdi. Yurdagül A., ekip otosuyla kaldırıldığı Marmaris Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi edildi. Kavga sırasında, diğer yerli ve yabancı turistlerden bazıları rahatsız olarak plajı terketti.

Polis, olayın ardından kavgaya karışan 8 kişiyi Çarşı Polis Merkezi'ne götürüp, ifadelerine başvurdu. Her iki taraf da birbirinden şikayetçi oldu. Taraflar, ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

DURUŞMADA TECAVÜZ YALANINI ANLATTI... AYRINTILAR DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi'nde oturan 17 yaşındaki Ö.K., kendisiyle seviştikten sonra ayrılmak istediğini söyleyen sevgilisi 18 yaşındaki M.K.'nin kendisine tecavüz ettiğini öne sürerek şikayette bulunduğunu anlattı. Hakkında ‘Çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçundan 15 yıl hapis istemiyle dava açılan M.K. sevgilisi ile birlikte adliyeden ayrıldı.

Ereğli'de bir ayakkabı mağazasında tezgahtar olarak çalışan M.K., bir süre arkadaşlık yaptığı Ö.K.'yı, geçen 10 Şubat'ta Erdemir Lojmanları yakınlarındaki ağaçlık alana götürdü. Çift, iddiaya göre elbiselerini çıkarmadan sevişti. Sevgilisini evine bırakan M.K., 3 gün sonra da telefon ile mesaj çekerek ayrılmak istediğini söyledi. Paniğe kapılan ve ilişkilerini ailesinin duymasından korkan Ö.K., annesine, M.K.'nin kendisini Ereğli'de bir eve götürüp, meyve suyu içirerek tecavüz ettiğini söyledi. Ailenin şikayeti üzerine gözaltına alınan M.K. hakkında, Zonguldak 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde, dava açıldı.

Tutuksuz yargılanan M.K., ilk kez hakim karşısına çıktı. Ö.K., annesi H.K.'nın da katıldığı duruşmada M.K. iddiaları kabul etmedi. Ö.K. ile geçen yıl Kurban Bayramı'nda tanıştıklarını belirten M.K., “Arkadaşlığımızı ilerlettik. Ereğli'de buluştuk. Sahilde bir süre gezdikten sonra Erdemir Lojmanları yakınlarına gittik. Orada bir ağacın altına oturup seviştik. İkimiz de paniğe kapıldık. Sonra onu evine bıraktım. Olaydan duyduğum pişmanlık nedeniyle de ayrılmak istediğimi söyledim” dedi.

M.K.'nin ifadesini doğrulayan Ö.K., hakim Mesut Bartal'ın 18 Şubat’ta savcıya verdiği ifadesini hatırlatınca “O ifadeyi ailemden korktuğum için verdim. Ama öyle olmadı. Ben şikayetçi değilim” dedi. Bunun üzerine hakim Mesut Bartal, “17 yaşında bir kızsın. İftira atarsan, sen de iftiradan 10 yıl ceza alırsın” dedi. Hakimin yeniden söz verdiği M.K., “Askerden sonra Ö.K. ile evleneceğiz. Birbirimizi seviyoruz” dedi.

Dava eksik evrakların tamamlanması için ertelenirken, M.K. ile Ö.K. Adliye'den birlikte ayrıldı.

ANNE ÜÇ ÇOCUĞUYLA CAN VERDİ... AYRINTILAR DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

Balıkesir´in Burhaniye İlçesi´nde, karşıdan karşıya geçmeye çalışan anne ve 3 çocuğuna otomobil çarptı. Anne ve 3 çocuğu olay yerinde hayatını kaybederken, kaza yerinden kaçan sürücü, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Kaza, dün(cuma) saat, 23.30 sıralarında, Çanakkale- İzmir Karayolu üzerindeki Ali Kemal Deveciler Caddesi´nde meydana geldi.

Çanakkale´den Edremit istikametine gitmekte olan Hüseyin Avni Kahyaoğlu, yönetimindeki 35 AVN 85 plakalı otomobiliyle, karşıdan karşıya geçmeye çalışan Saliha Özçelik(28) ile çocukları Mehmet (9), Hatice (7) ve Alperen Özçelik´e (1) çarptı.

Çarpmanın etkisiyle otomobilin plakası yola düşerken, anne ve 3 çocuğu yola savruldu. Kazayı gören çevredekiler, polis ve sağlık ekiplerine bilgi verirken, sürücü Kahyaoğlu otomobiliyle hızla kaza yerinden uzaklaştı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, anne ve 3 çocuğunun olay yerinde hayatlarını kaybettiğini belirledi. Otomobilinin plakasını kaza yerinde düşüren sürücü Kahyaoğlu ise polisin yolları tutması sonucu kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Anne Saliha Özçelik ve 3 çocuğunun cesedi Burhaniye Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, sürücününü alkollü olup olmadığının yapılacak testlerden sonra kesinlik kazanacağı bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.