BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,76
ALTIN 2.429,25
HABER /  GÜNCEL

Kırklareli'nde tarlaya gömülmüş anne ve oğlunun cesedi bulundu

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı

Boşanma aşamasında olan eşini ve oğlunu öldürerek Kırklareli’nde tarlaya gömen baba, gözaltına alındı.

Abone ol

Alınan bilgi göre, İstanbul’da boşanma aşamasında aşamasında olan emekli polis memuru Cengiz Bedir, eşi Zeynep Bedir (45) ile oğlu Tarık Bedir (26) silahla öldürdü. Daha sonra Bedir, eşi ve oğlumu Kırklareli’nde tarlasına gömdü.

Anne ve oğlundan haber alamayan yakınları polise başvurdu.

Kocası takibe alındı

Ekipler boşanma aşamasında olan ve uzaklaştırma kararı bulunan Cengiz Bedir’i teknik ve fiziki takibe aldı. Polis ekipleri Çeşmeköy de evi ve tarlasına zaman giden Bedir için İl Jandarma Komutanlığı ekipleriyle işbirliği yaptı.

Akşam saatlerinde tarlaya gittiğini tespit etti

Ekipler köyde yaptığı araştırmada Bedir’in akşam saatlerinde tarlaya gittiğini tespit etti. Cengiz Bedir gittiği İstanbul’da polis ekiplerince gözaltına alındı.

Cesetleri parçaladıktan sonra gömmüş

Eşi ve oğlunu öldürdüğünü itiraf eden Bedir, cesetleri de gömdüğünü söyledi. Cengiz Bedir'in gösterdiği yerde kazı yapan ekipler, Zeynep Bedir ve oğlu Tarık Bedir'in cesetlerini buldu. Silahla öldürüldükten sonra birkaç parçaya kesildiği değerlendirilen cesetler incelenmek üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

İstanbul Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan Cengiz Bedir ise ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.