BIST 9.557
DOLAR 32,50
EURO 34,81
ALTIN 2.485,87
HABER /  GÜNCEL

Kırklareli'nde 24 yaşındaki kadın sahte içkiden öldü! Sayı 55'e yükseldi

Anadolu Ajansı
Anadolu Ajansı

TÜRKİYE'yi saran sahte içki kabusunda son ölüm haberi Kırklareli'nden geldi. 24 yaşındaki Derya A., metil alkol zehirlenmesi sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Böylece sahte içkiden ölenlerin sayısı 55'e yükseldi.

Abone ol

İstanbul, İzmir, Mersin, Aydın, Muğla, Kırıkkale, Trabzon, Tekirdağ, Zonguldak ve Kırklareli'nde 9 Ekim'den bu yana metil alkol zehirlenmesi şüphesiyle hayatını kaybedenlerin sayısı 55'e yükseldi. Son kurban 24 yaşında bir kadın oldu.

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde metil alkol zehirlenmesi sonrası hastanede tedavi altına alınan kadın hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, evinde rahatsızlanan Derya A. (24) Lüleburgaz Devlet Hastanesine kaldırıldı. İlk müdahale sonrası sahte içkiden zehirlendiği belirlenen Derya A, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Derya A. buradaki müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Bugün hayatını kaybedenler...

İZMİR: Foça ilçesinde metil alkol zehirlenmesi şüphesiyle Ege Üniversitesi Hastanesine başvuran ve Karşıyaka'daki özel bir hastaneye sevk edilen Barbaros Hayrettin Öz, dün gerçekleşen beyin ölümünün ardından bugün yaşamını yitirdi.

Tekirdağ: Rahatsızlandıktan sonra Saray Devlet Hastanesine kaldırılan oradan da Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edilen Burhan A. (55), hayatını kaybetti.

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde de sanayideki iş yerinde rahatsızlanması sonrası yoğun bakımda tedavi altına alınan Cüneyt K. (54), tedavi gördüğü özel hastanede vefat etti.

Aydın: Yenipazar ilçesinde metil alkol zehirlenmesi şüphesiyle Nazilli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Devrim Kara (43) hayatını kaybetti.

İstanbul: İstanbul'da da bir kişi metil alkol zehirlenmesi nedeniyle hayatını kaybetti.

9 Ekim'den bu yana 55 kişi öldü

Ülke genelinde 9 Ekim'den bu yana İzmir'de 22, İstanbul'da 10, Kırıkkale'de 7, Mersin'de 6, Aydın'da 3, Muğla ve Tekirdağ'da 2'şer, Kırklareli, Trabzon ve Zonguldak'ta birer olmak üzere metil alkol zehirlenmesi şüphesiyle yaşamını yitirenlerin sayısı 55'e çıktı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Aydın'da hayvan otlatan çobanlar buldu nehir üzerinde kadın cesedi paniği!
Foto Galeri Aydın'da hayvan otlatan çobanlar buldu nehir üzerinde kadın cesedi paniği! Galeriye Gözat